To Black Panther 2 προχωράει και βρήκε τον villain του - Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα;

H Marvel Studios προσπαθεί να χαράξει μια πορεία μετά τον θάνατο του Chadwick Boseman
21 Νοεμβρίου 2020 10:25
To Black Panther 2 προχωράει και βρήκε τον villain του - Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα;

Μετά τον απρόσμενο θάνατο του Chadwick Boseman τον περασμένο Αύγουστο, όχι μόνο ο κόσμος του Χόλιγουντ αλλά και ολόκληρη η Marvel συγκλονίστηκε και βρέθηκε προ τετελεσμένων γεγονότων. Το Black Panther 2 ήταν έτοιμο να μπει στο πλατό και να αρχίσουν να τραβάνε οι κάμερες αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια. Τώρα, οι ιθύνοντες της Marvel Studios σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη του sequel, Ryan Coogler, προσπαθούν να βάλουν μια τάξη και να χαράξουν μια πορεία για το franchise και τον ήρωα. 

Μέσα από το "Heat Vision" ρεπορτάζ του THR βγήκαν στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες για το Black Panther 2, το οποίο όπως όλα δείχνουν ανεβάζει στροφές και αναμένεται να ξεκινήσει τα γυρίσματά του τον Ιούλιο του 2021, δηλαδή με τέσσερις μήνες καθυστέρηση από το αρχικό πλάνο.

Ωστόσο, χωρίς να έχει οριστικοποιήσει τι θα γίνει με τον ρόλο του Black Panther και έχοντας ξεκαθαρίσει βεβαίως πως δε θα γίνει προσπάθεια αναβίωσης ή επιστροφής του Boseman μέσω CGI (βλ. Leia/Carrie Fisher στο The Rise of Skywalker), ξέρουμε τον κακό της ταινίας. 

Αυτός είναι ο Tenoch Huerta που θα γνωρίζετε οι περισσότεροι από το πέρασμά του στις δύο σεζόν του Narcos: Mexico του Netflix στον ρόλο του αλαζονικού, Rafael Caro Quintero, στο πλάι του Diego Luna. 

Ακόμη, δεν είναι γνωστό ποιον κακό θα υποδυθεί ούτε και ποιοι άλλοι ηθοποιοί θα επιστρέψουν στο project.