O The Rock δε χωρούσε σε μια Porsche για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας (ΕΙΚΟΝΑ)

Είναι αυτό που λέμε "ντουλάπα" και χάρισε γέλιο στο πλατό του Red Notice
20 Νοεμβρίου 2020 09:23
O The Rock δε χωρούσε σε μια Porsche για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας (ΕΙΚΟΝΑ)

Το πολυαναμενόμενο Red Notice αποτελεί μια από τις πιο καυτές ταινίες δράσης της επόμενης χρονιάς αλλά και μια από τις πιο ακριβές ταινίες στην ιστορία του Netflix, της οποίας το budget ξεπερνά τα $180 εκατομμύρια. Σε αυτή θα πρωταγωνιστήσει το εκρηκτικό τρίδυμο των Dwayne Johnson, Gal Gadot και Ryan Reynolds. Οι πρώτοι δύο πρωτοεμφανιζόμενη σε original ταινία της πλατφόρμας, ενώ ο τελευταίος έπαιξε στο 6 Underground του Michael Bay. 

Πρόσφατα, άλλωστε, κατάφεραν μετά κόπων και βασάνων να ολοκληρώσουν τα γυρίσματα αυτής της πολύπλοκης παραγωγής εν μέσω της πανδημίας και το γιόρτασαν με αναμνηστικές φωτογραφίες, όπως θα δείτε εδώ

Ωστόσο ο "The Rock" αποκάλυψε ένα ευτράπελο που του έτυχε στη διάρκεια των γυρισμάτων που και γέλια χάρισε αλλά και το κόστος της ταινίας ανέβασε. Δεν τον λένε τυχαία "The Rock" και για χάρη μιας σκηνής έπρεπε να οδηγήσει μια Porsche Taycan (φωτό), την οποία η παραγωγή αγόρασε και μετέφερε στο πλατό. 

Όλοι στο πλατό είχαν ετοιμαστεί για την σκηνή κυνηγητού που θα γύριζαν και ο σκηνοθέτης Rawson Marshall Thurber ήταν έτοιμος να πει το "Action!". Έλα που όμως όταν ο Johnson προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο...δεν χωρούσε!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

Όπως γράφει και ο ίδιος στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε στο Instagram ήταν τόσο μεγαλόσωμος που οι πλάτες του 1.93 ύψους ηθοποιού δεν χωρούσαν στο διθέσιο σπορ αυτοκίνητο. Στην αρχή ο σκηνοθέτης νόμιζε ότι του έκανε πλάκα ο "The Rock' και έπειτα από αρκετά δευτερόλεπτα άβολης σιωπής τόσο αυτοί όσο και το πλατό ξέσπασαν σε γέλια. 

Ευτυχώς, όμως, το πρόβλημα λύθηκε με δημιουργικό τρόπο και το γύρισμα της πανάκριβης σκηνής ολοκληρώθηκε. Θα περιμένουμε όμως σίγουρα αυτή την σκηνή για να δούμε πως κατέληξε στο τελικό cut, όταν βγει το Red Notice στο Netflix μέσα στο 2021