Έρχεται ταινία για τον Ροζ Πάνθηρα σαν αυτή του Sonic The Hedgehog

Το υβρίδιο CGI και live action ταινίας θα είναι σε σκηνοθεσία Jeff Fowler
20 Νοεμβρίου 2020 08:24
Έρχεται ταινία για τον Ροζ Πάνθηρα σαν αυτή του Sonic The Hedgehog

Στα πλάνα της MGM συμπεριλαμβάνεται και η μεγαλειώδης επιστροφή του θρυλικού "Ροζ Πάνθηρα" με μια ολοκαίνουργια ταινία. Το Deadline, με δικό του ρεπορτάζ, αποκαλύπτει τα πλάνα της εταιρίας παραγωγής η οποία έχει στα σκαριά μια νέα ταινία υβρίδιο CGI και live action στα πρότυπα του επιτυχημένου εμπορικά Sonic The Hedgehog της Paramount.

Για αυτό και δεν έβαλε όποιον κι όποιον στο τιμόνι της ταινίας αφού προσέλαβε τον Jeff Fowler για τη σκηνοθεσία της νέας Pink Panther ταινίας, έχοντας στις πλάτες του την εμπειρία από το πρόσφατο Sonic, ενώ το σενάριο θα γράψει ο Chris Bremner του "Bad Boys for Life". Μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλη εμπορική επιτυχία που ταχύτατα η Paramount κίνησε της διαδικασίες για την παραγωγή του sequel. 

Για όσους δεν ξέρουν οι ταινίες πάντα είχαν τον γκαφατζή Επιθεωρητή Κλουζό να αναζητά το πετράδι ονόματι "Ροζ Πάνθηρας". Αυτός όμως εμφανιζόταν μόνο στους τίτλους αρχής με την εμβληματική μουσική του βραβευμένου με Όσκαρ συνθέτη, Henry Mancini, αλλά αργότερα απέκτησε τόση δημοφιλία που έγινε ξεχωριστή σειρά καρτούν. 

Τον ρόλο του Inspector Clouseau υποδύθηκε μαεστρικά ο αείμνηστος Peter Sellers από το 1963 μέχρι το 1978 σε πέντε ταινίες του franchise, ενώ δεκαετίες αργότερα όταν έγινε η αναβίωση με δύο νέες ταινίες το 2006 και το 2009, τον ρόλο υποδύθηκε ο Steve Martin