Οι Tom Holland και Daisy Ridley θέλουν να ξεφύγουν από κάτι στο trailer του Chaos Walking

Η sci-fi ταινία που γύρισαν πριν από 3 χρόνια αποκαλύπτεται τώρα
19 Νοεμβρίου 2020 21:31
Οι Tom Holland και Daisy Ridley θέλουν να ξεφύγουν από κάτι στο trailer του Chaos Walking

Είναι από εκείνες τις ταινίες που γυρίστηκαν πριν από πολλά χρόνια, τόσα που έχασαν το hype τους, παρά τα μεγάλα ονόματα στο cast. Έπειτα υπήρξαν προβλήματα στην παραγωγή, έγιναν reshoots, υπήρξαν πόσες καθυστερήσεις και εν τέλει ξεχάστηκαν. Η Lionsgate Movies όμως θέλει να ζεστάνει το κλίμα τις τελευταίες μέρες, κυκλοφορώντας το trailer του Chaos Walking, επειδή η ταινία τελικά θα βγει στις αίθουσες -εάν όλα πάνε καλά- μέσα στο 2021. 

Τη σκηνοθεσία του φιλμ επιστημονικής φαντασίας έχει αναλάβει ο Doug Liman, γνωστός για τα "The Bourne Identity" και "Edge of Tomorrow". Το πρωταγωνιστικό δίδυμο απαρτίζει ο Tom Holland (Spider-Man: Far From Home, Uncharted) και η Daisy Ridley (Rey στην sequel τριλογία των Star Wars).

Σύμφωνα με την πλοκή, ο Todd (Holland) ανακαλύπτει τη Viola ένα μυστηριώδες κορίτσι που προσγείωνεται στον πλανήτη του. Έναν πλανήτη όπου όλες οι γυναίκες έχουν αφανιστεί και οι άνδρες επηρεάζονται από μια άγνωστη δύναμη που λέγεται "Noise" και εξωτερικεύει όλες τους τις σκέψεις. Και των δύο οι ζωές βρίσκονται σε κίνδυνο και ο Todd υπόσχεται να την προστατεύσει, όμως για να το κάνει θα πρέπει να ανακαλύψει τις κρυμμένες δυνάμεις του και να ξεκλειδώσει τα σκοτεινά μυστήρια του πλανήτη. 

Το εντυπωσιακό cast πλαισιώνουν οι Mads Mikkelsen, Nick Jonas, Kurt Sutter, Cynthia Erivo, Demian Bichir και David Oyelowo

To Chaos Walking, καλώς εχόντων των πραγμάτων με την πανδημία, θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2021 στις σκοτεινές αίθουσες.