Το Scream 5 ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του - Φωτογραφήθηκαν οι Courteney Cox και Neve Campbell

Το sequel/reboot της horror ταινίας έρχεται το 2022
19 Νοεμβρίου 2020 10:59
Το Scream 5 ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του - Φωτογραφήθηκαν οι Courteney Cox και Neve Campbell

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο που ξεκίνησαν τα γυρίσματα, τώρα μαθαίνουμε πως η παραγωγή του Scream 5 είπε το "It's a wrap" κλείνοντας τις κάμερες. Παρά την πανδημία και τις δυσκολίες που προκύπτουν στα γυρίσματα μιας ταινίας, η παραγωγή κατάφερε να ολοκληρώσει τα γυρίσματα ανώδυνα και χωρίς απώλειες λόγω του κορωνοϊού. 

Το πιο παράξενο της ανακοίνωσης ήταν ο...ευφάνταστος τίτλος με τον οποίο θα κυκλοφορήσει το Scream 5 και θα είναι απλώς "SCREAM". Ο σεναριογράφος της ταινίας τρόμου, Kevin Williamson έκανε μια αναμνηστική ανάρτηση με τον Ghostface από πίσω του.

Μάλιστα και οι πρωταγωνίστριες Courteney Cox και Neve Campbell έβγαλαν τη καθιερωμένη selfie για να γιορτάσουν το γεγονός, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως και ο David Arquette θα επιστρέψει στον ρόλο του από τις παλαιότερες ταινίες. Στις νέες προσθήκες συγκαταλέγεται ο Jack Quaid (The Boys), Dylan Minnette (13 Reasons Why) και η Jenna Ortega

Τη σκηνοθεσία του SCREAM έχουν αναλάβει οι Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett, ή αλλιώς το δίδυμο που είναι γνωστό και ως "Radio Silence". 

Τέλος, το SCREAM καλώς εχόντων των πραγμάτων θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες τον Ιανουάριο του 2022.