Το Wonder Woman 1984 τολμά τη "Disney" μέθοδο και θα βγει μέσα από το HBO Max

Το sequel της Gal Gadot θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα σε κινηματογράφους και τη streaming υπηρεσία
19 Νοεμβρίου 2020 08:53
Το Wonder Woman 1984 τολμά τη "Disney" μέθοδο και θα βγει μέσα από το HBO Max

Ζούμε σε μια πολύ περίεργη εποχή με τον κινηματογράφο να έχει επηρεαστεί πολύ από την πανδημία τους τελευταίους μήνες, αφού μέχρι τώρα έχουμε δει πολλές παραγωγές να σταματούν τα γυρίσματά τους. Εκτός από αυτό, όμως, πολλές ταινίες έχουν λάβει καθυστέρηση, χωρίς να γνωρίζουμε πότε πραγματικά θα κάνουν το ντεμπούτο τους.

Μία από αυτές τις ταινίες είναι και το Wonder Woman 1984, το οποίο θα είχαμε δει υπό άλλες συνθήκες από τον προηγούμενο Αύγουστο. Πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει, ότι τελικά η νέα περιπέτεια της DC, με την Gal Gadot, ίσως αφήσει εντελώς το 2020 και να έρθει το καλοκαίρι του 2021, είτε να κάνει πρεμιέρα μέσα από το HBO Max.

Εν τέλει, το τοπίο ξεκαθαρίστηκε μέσα από επίσημο trailer που κυκλοφόρησε στο επίσημο YouTube account της Warner Bros. το οποίο εκτός από νέα πλάνα της ταινίας, μάθαμε ότι τελικά θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της τον ερχόμενο Δεκέμβριο σε επιλεγμένα σινεμά, αλλά και στο HBO Max, χωρίς επιπλέον κόστος.

Το Wonder Woman 1984 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 25 Δεκεμβρίου σε επιλεγμένα σινεμά και στο HBO Max. Δείτε το νέο επίσημο trailer μέσα από τον player παρακάτω.