Πρώτη ματιά στο νέο "Cut" του The Godfather: Part 3 από τον Francis Ford Coppola (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε το trailer του "The Death of Michael Corleone"
18 Νοεμβρίου 2020 09:36
Πρώτη ματιά στο νέο "Cut" του The Godfather: Part 3 από τον Francis Ford Coppola (ΒΙΝΤΕΟ)

Ίσως μαζί με τον George Lucas, ο Francis Ford Coppola να είναι ένας από τους λίγους μεγάλους σκηνοθέτες που έχει πειράξει πολλάκις τα ίδια του τα έργα με επανακυκλοφορίες. Εδώ και καιρό γνωρίζουμε πως θα κυκλοφορήσει ένα ολοκαίνουργιο cut δια χειρός του Coppola για το The Godfather: Part III, το οποίο αντικειμενικά δεν ήταν το κλείσιμο της τριλογίας που άρμοζε σε αυτή.

Το τρίτο κεφάλαιο κυκλοφόρησε 16 χρόνια μετά το βραβευμένο με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας The Godfather: Part II, και παρά τις 7 υποψηφιότητες για Όσκαρ, δεν έφτασε ποτέ στα επίπεδα των δύο προηγούμενων που θεωρούνται ευρέως διαμάντια του σινεμά. 

Τώρα, κυκλοφόρησε η πρώτη ματιά στη νέα βερσιόν η οποία τιτλοφορείται συντομογραφικά ως "Mario Puzo's The Godfather, Coda: The Death of Michael Corleone". Όσο παράξενο κι αν σας φαίνεται αυτός είναι ο τίτλος που επιθυμούσε να βαφτίσει ο Mario Puzo το δικό του φινάλε. Θα είναι και η απόλυτη βερσιόν της ταινίας, με το πραγματικό όραμα των Coppola και του συγγραφέα της αυλαίας του Saga των Corleone. 

Πρόκειται για μια εξ'αρχής δουλεμένη επανέκδοση με νέα αρχή, φινάλε, πλάνα και βελτιωμένη εικόνα και ήχο, πάντα με τις ευλογίες του Coppola. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer αλλά και ένα ειδικό μήνυμα από τον σκηνοθέτη του φιλμ.

Η κυκλοφορία της εν λόγω επανέκδοσης θα γίνει στις 8 Δεκεμβρίου μέσω Blu-ray και ψηφιακών υπηρεσιών, ενώ θα γίνει και μια μικρής διάρκειας προβολή σε όσες κινηματογραφικές αίθουσες είναι ανοιχτές αυτήν την περίοδο.