Black Panther 2: Δε θα γίνει χρήση CGI για την επιστροφή του Chadwick Boseman

H Marvel Studios αποκλείει επισήμως κάθε τέτοιο ενδεχόμενο
16 Νοεμβρίου 2020 13:08
Black Panther 2: Δε θα γίνει χρήση CGI για την επιστροφή του Chadwick Boseman

Η απώλεια του Chadwick Boseman τον περασμένο Αύγουστο βύθισε στο πένθος το Χόλιγουντ αλλά και το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel που έχασε τον δικό της "βασιλιά". Έκτοτε έχουν γίνει συζητήσεις επί συζητήσεων και θεωρίες επί θεωριών για το πώς θα συνεχίσει το αναπόφευκτο sequel του Black Panther που είχε ανακοινωθεί. Θα αναλάβει η Shuri (Letitia Wright), η αδερφή του T'Challa τα ηνία της Wakanda ή θα επιχειρήσει η Marvel το κόλπο της Lucasfilm με την Carrie Fisher; 

Αναφερόμαστε φυσικά στη χρήση CGI για την αναβίωση του χαρακτήρα όπως έγινε με τις σκηνές της Leia στο Star Wars: The Rise of Skywalker, όπου έγινε μείξη μεταξύ CGI και σκηνών που είχαν ήδη γυριστεί. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο έχει φημολογηθεί στο διαδίκτυο, αλλά η Victoria Alonso, αντιπρόεδρος των Marvel Studios και δεύτερη στην ιεραρχία μετά τον Kevin Feige έλυσε το ζήτημα μια και καλή. 

Μιλώντας στην αργεντίνικη ιστοσελίδα Clarin, η EVP των Marvel Studios ξεκαθάρισε πως δεν υφίσταται καμία είδους επιστροφή του Boseman μέσω CGI τεχνικών ή ντουμπλαρίσματος, λέγοντας ότι χρειάζεται χρόνο η ομάδα της ώστε να σκεφτεί προσεκτικά το πώς θα τιμήσει την συνεισφορά του αδικοχαμένου ηθοποιού στο franchise:

Σε καμία περίπτωση. Υπάρχει ένας μόνο Chadwick και δεν είναι μαζί μας πλέον. Ο Βασιλιάς μάς, δυστυχώς, πέθανε στην κανονική ζωή, όχι μόνο στη φαντασία, και θα πάρουμε το χρόνο μας για να δούμε πώς θα προχωρήσει η ιστορία και τι θα κάνουμε για να τιμήσουμε αυτό το γεγονός, που ήταν τόσο μα τόσο απρόσμενο και μας γέμισε με θλίψη. 

Το αρχικό πλάνο, πριν φύγει από τη ζωή ο 43χρονος ηθοποιός, ήταν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Black Panther 2 τον Μάρτιο του 2021. Αυτό το πλάνο φυσικά έχει πάρει επ'αόριστόν παράταση, μέχρι να βρεθεί λύση.