Ο "Saul" του Breaking Bad γίνεται στόχος κακοποιών αλλά θα πάρει το αίμα του πίσω (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Γνωρίστε το “Nobody” του Ilya Naishuller
15 Νοεμβρίου 2020 13:25
Ο "Saul" του Breaking Bad γίνεται στόχος κακοποιών αλλά θα πάρει το αίμα του πίσω (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μιας και οι λάτρεις του Better Call Saul περιμένουν με ανυπομονησία τη νέα σεζόν της σειράς που θα έρθει κάποια στιγμή μέσα στο 2021, ο Bob Odenkirk φαίνεται ότι δούλευε σε ακόμη ένα project, λίγο διαφορετικό από αυτά που μας έχει συνηθίσει. Συγκεκριμένα, μέσα από το EW δημοσιεύτηκαν οι πρώτες εικόνες του “Nobody”, ενός “home invasion” θρίλερ με πρωταγωνιστή τον…”Saul”.

Ο Ilya Naishuller (Hardcore Henry) επέστρεψε στη σκηνοθετική καρέκλα μετά από ένα μικρό διάλλειμα, και μαζί με τον κωμικό, Bob Odenkirk, πρωταγωνιστή του Better Call Saul, και τον Derek Kolstad (John Wick) που έγραψε το σενάριο, δούλεψαν για ένα θρίλερ κάτω υπό την αιγίδα της Universal Pictures.

Παρόλο που δεν γνωρίζουμε πολλά για την πλοκή, σίγουρα θα δούμε τον Odenkirk να υποδύεται τον Hutch Mansell, ο οποίος στην προσπάθειά του να βοηθήσει μια γυναίκα που κακοποιείται, γίνεται στόχος ενός βαρόνου ναρκωτικών. Το EW, αναφέρει ότι ο Odenkirk εκπαιδεύτηκε για δύο χρόνια με τον εξαιρετικό stuntman, Daniel Bernhardt, μαθαίνοντας πυγμαχία, jujitsu, karate και τζούντο, για να τα βγάλει πέρα στην ταινία.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό μέσα από τον player παρακάτω:

Το Nobody έχει προγραμματιστεί για να κάνει πρεμιέρα στις 21 Φεβρουαρίου.