O Chris Pratt θα επιστρέψει για το Thor: Love and Thunder ως Star Lord!

Πόσο πιο πολύ να ανέβει το hype για το sequel του Ragnarok;
14 Νοεμβρίου 2020 08:44
O Chris Pratt θα επιστρέψει για το Thor: Love and Thunder ως Star Lord!

Όλο και πιο ψηλά καταφέρνει να ανεβάσει το hype η Marvel για το άκρως αναμενόμενο Thor: Love and Thunder. Τώρα, ανακοινώθηκε μέσα από το ρεπορτάζ του Variety πως ο Chris Pratt θα υποδυθεί ξανά τον ρόλο του Star Lord για χάρη του sequel του "Thor: Ragnarok" πλάι στους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και τον Christian Bale, του οποίου ο ρόλος καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου.

Έτσι, οι δύο αγαπημένοι Chris του MCU θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στην ίδια ταινία με τον Star Lord φυσικά να ενδυναμώνει τη φιλία του με τον Thor ύστερα από τα όσα πέρασαν μαζί στο "Avengers: Endgame". O Pratt αναμένεται φυσικά να επιστρέψει και για το Guardians of the Galaxy Vol. 3 σε σκηνοθεσία του James Gunn, όποτε θέσει η Marvel Studios την ημερομηνία πρεμιέρας του. 

Περίπου τον Ιανουάριο του 2021, λένε οι μέχρι στιγμής πληροφορίες, πώς θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Thor 4 στην Αυστραλία, με σκηνοθέτη και πάλι τον Taika Waititi, ο οποίος έχει γίνει ένας από τους αγαπημένους συνεργάτες της Disney μιας και ανέλαβε επίσης τη σκηνοθεσία επεισοδίων του The Mandalorian

Πρόσφατα, η Portman που θα υποδυθεί την νέα Thor του Phase 4 του MCU επιβεβαίωσε και το storyline που θα βασίζεται η ταινία.

Το Thor: Love and Thunder αναμένεται καλώς εχόντων των πραγμάτων στις 11 Φεβρουαρίου 2022.