Το The Scorpion King επιστρέφει με τις πλάτες του Dwayne Johnson

Ο "Βασιλιάς Σκορπιός" θα πατήσει το "reboot"
11 Νοεμβρίου 2020 08:56
Το The Scorpion King επιστρέφει με τις πλάτες του Dwayne Johnson

Την επιστροφή του The Scorpion King ανακοίνωσαν οι Universal Pictures και Seven Bucks Productions με μια ολοκαίνουργια ταινία. Το κουμπί του "reboot" θα πατήσει ο ίδιος ο Dwayne Johnson που τότε υποδύθηκε τον Βασιλιά Σκορπιό, μιας και το project ζωντανεύει χάρις τη δική του εταιρία παραγωγής. 

Παρά το γεγονός ότι ο Βασιλιάς Σκορπιός βρίσκεται πολύ κοντά στην καρδιά του "The Rock", ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του Hollywood θα έχει γεμάτο πρόγραμμα μέχρι το 2022 και έτσι το πιο πιθανό είναι να βρουν έναν νέο ηθοποιό να μπει στη θέση του. 

Οι πληροφορίες για το που θα κατευθυνθεί η πλοκή του reboot φιλμ καλύπτονται από ένα πέπλο μυστηρίου, όμως αντίθετα με την πρώτη ταινία, αυτή θα διαδραματίζεται στο τώρα. Ο "The Rock" υποδύθηκε τον ρόλο αυτό στο The Mummy Returns και η επιτυχία ήταν τόσο μεγάλη που η Universal έδωσε το πράσινο φως για να μετατραπεί σε ξεχωριστή ταινία, δίνοντάς του έτσι και τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο στην καριέρα του, σε μια περίοδο που μόλις είχε αρχίσει να ξεφεύγει από το wrestling και το WWE. 

Επειδή, όμως, κρατάει μια περίοπτη θέση στην καρδιά του δεν αποκλείεται ο Johnson να πραγματοποιήσει κάποια εμφάνιση στη νέα ταινία ώστε να δώσει τη σκυτάλη στον επόμενο. Προς το παρόν ανακοινώθηκε μόνο ότι ο Jonathan Herman θα αναλάβει το σενάριο, ο οποίος ήταν υποψήφιος για Όσκαρ με το Straight Outta Compton