O Johnny Depp έπαιξε σε μια σκηνή του Fantastic Beasts 3 και θα πληρωθεί κανονικά

Παρά την "απόλυσή" του θα λάβει το 8ψήφιο ποσό
10 Νοεμβρίου 2020 17:57
O Johnny Depp έπαιξε σε μια σκηνή του Fantastic Beasts 3 και θα πληρωθεί κανονικά

Τι κι αν "απολύθηκε" με συνοπτικές μεν αλλά πολιτισμένες διαδικασίες δε; Ο Johnny Depp θα βγει κερδισμένος από την υπόθεση του Fantastic Beasts 3 παρά το γεγονός ότι στο τελικό cut δε θα εμφανιστεί ούτε για ένα καρέ. Το THR και το Indiewire με δικά τους ρεπορτάζ αποκαλύπτουν πως ο γνωστός ηθοποιός θα αποζημιωθεί κανονικά για τον ρόλο του Grindelwald.

Αποκαλύπτεται πως πριν διακοπούν τα γυρίσματα τον περασμένο Μάρτιο λόγω της πανδημίας, ο Depp είχε προλάβει να γυρίσει μια σκηνή. Μόνο για αυτή τη μοναδική σκηνή και επειδή τα συμβόλαια των χολιγουντιανων αστέρων αυτού του βεληνεκούς περιέχουν τέτοιους όρους, θα πληρωθεί κανονικά ολόκληρο τον μισθό του, που λέγεται ότι ξεπερνά τα $10 εκατομμύρια

Ουσιαστικά αυτός ο "pay-or-play" όρος στο συμβόλαιό του, του επιτρέπει να αποζημιωθεί πλήρως, είτε ολοκληρωθεί είτε δεν ολοκληρωθεί η ταινία, ακόμη και εάν γίνει recast ο ρόλο του, όπως στην προκειμένη. 

Η Warner Bros. προσανατολίζεται στην εύρεση του αντικαταστάτη του για τον ρόλο του Grindelwald, ο οποίος είναι ο μεγάλος κακός του franchise. 

Το Fantastic Beasts 3 έλαβε κιόλας μια καθυστέρηση στην ημερομηνία πρεμιέρας του και θα βγει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2022.