Ο Tom Holland κάνει σαν τρελός στα story του - Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Spider-Man 3

Δεν μπορεί να κρύψει το πόσο κεφάτος είναι!
05 Νοεμβρίου 2020 19:29
Ο Tom Holland κάνει σαν τρελός στα story του - Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Spider-Man 3

Μια εβδομάδα και κάτι μέρες πέρασαν από τη μέρα που ο Tom Holland προσγειώθηκε στην Ατλάντα γιατί σύντομα θα ξεκινούσαν τα γυρίσματα του sequel του Spider-Man: Far From Home. Πριν μερικές μέρες ο φίλος του, Jacob Batalon, που παίζει τον Ned πλάι στον Peter Parker, μέσα από τα stories του στο Instagram έδειξε την αντίδρασή του μόλις διάβασε το σενάριο της ταινίας, δείχνοντας σοκαρισμένος. 

Επειδή όμως τώρα φαίνεται πως από εχθές ξεκίνησαν κανονικά τα γυρίσματα του Spider-Man 3, ο 24χρονος σταρ της ταινίας δεν μπόρεσε για ακόμη μια φορά να κρύψει τον πηγαίο ενθουσιασμό του εξαιτίας αυτού. Είπε, λοιπόν, να το γιορτάσει δείχνοντας στους fans του ότι είναι ορεξάτος που ξαναφορά τη στολή του Ανθρώπου Αράχνη, μέσα από τα Instagram Stories:

Μη σας μπερδεύει, ωστόσο το παραπάνω story καθώς δεν είναι στιγμιότυπο από το πλατό του Spider-Man 3, αλλά από αυτό του "Far From Home", ωστόσο είναι ταιριαστό με τις χορευτικές κινήσεις του Holland να κλέβουν τη παράσταση. 

Αν και η ημερομηνία κυκλοφορίας για το ατιτλοφόρητο ακόμα "Spider-Man 3" έχει οριστεί για τις 17 Δεκεμβρίου 2021 είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση λόγω κορωνοϊού.