Μήπως κρύβουν κάτι οι νέες φωτογραφίες του Black Widow; (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τί τρέχει με τον μυστηριώδη ρόλο του OT Fagbenle;
03 Νοεμβρίου 2020 16:33
Μήπως κρύβουν κάτι οι νέες φωτογραφίες του Black Widow; (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Παρά την εκ νέου καθυστέρηση του Black Widow και γενικότερα το ξεκίνημα όλου του Phase 4 του MCU, έχουμε μερικές αναλαμπές όσον αφορά τη δημοσίευση νέου υλικού. Μέσα από την κυκλοφορία του επίσημου βιβλίου της ταινίας, που περιλαμβάνει πλούσιο φωτογραφικό υλικό τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες, ίσως να γίνονται μερικές αποκαλύψεις που αφορούν κάποια από τα σκοτεινά σημεία της πλοκής. 

Συγκεκριμένα όπως αναρτήθηκαν από διάφορους χρήστες στο Twitter, το Marvel's Black Widow: The official Movie Special Book, μπορούν να πάρουν μια πρώτη ματιά στον χαρακτήρα του Mason, τον οποίο υποδύεται ο OT Fagbenle. Φαίνεται μάλιστα πως έχει κάποια στενή σχέση με την Natasha της Scarlett Johansson

Ο χαρακτήρας του δεν έχει εμφανιστεί σε κανένα προωθητικό υλικό της ταινίας της σκηνοθέτριας Cate Shortland παραδόξως και οι φήμες γύρω από τον ρόλο του στην ταινία ποικίλουν. Η επικρατέστερη θεωρία όμως τον θέλει να υποδύεται τον Taskmaster, ο οποίος είναι και ο μεγάλος κακός του φιλμ. Άλλωστε η μόνη πληροφορία που δίνεται για τον Mason είναι πως πρόκειται για παλιό συνάδελφο της Natasha από τη SHIELD, κάτι που συνάδει με το origin story του Taskmaster από τα comics. 

To Black Widow αναμένεται πλέον το Μάιο του 2021 στους κινηματογράφους.