Η Marvel έριξε άκυρο στον Matthew McConaughey για τον Hulk, όσο παράλογο και αν σας φαίνεται

Ξέρουμε φαντάζει αδιανόητο αλλά συνέβη
31 Οκτωβρίου 2020 18:13
Η Marvel έριξε άκυρο στον Matthew McConaughey για τον Hulk, όσο παράλογο και αν σας φαίνεται

Η ιστορία του Matthew McConaughey και της σχέσης του με τη Marvel είναι από εκείνες που αδυνατείς να πιστέψεις πώς όντως έτσι συνέβησαν, δεδομένου του βεληνεκούς του ηθοποιού. Κι όμως ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός αποκάλυψε στο διάσημο podcast του Happy.Sad.Confused πως μια φορά και έναν καιρό προσπάθησε να μπει στο βαγόνι των superhero ταινιών, μιας και είχε μεγαλώσει στα 70s με τη σειρά του Hulk με τον Lou Ferrigno, όντας τεράστιος fan του. 

Μιλώντας για αυτό το θέμα ήταν προσεκτικός στα λόγια και τις λέξεις του, χωρίς να μπει σε τρελές λεπτομέρειες για το όλο σκηνικό. Επιδίωξε, όμως, να υποδυθεί τον Hulk προσπαθώντας να πείσει τη Marvel Studios για το πόσο σοβαρά έβλεπε την πρόταση αυτή. Το παράδοξο είναι πως η Marvel του...έριξε άκυρο τελικά: 

Horowitz: Δεν είχες ποτέ την ευκαιρία να παίξεις τον Bruce Banner έτσι;

McConaughey: Όχι δεν έτυχε. 

Horowitz: Βλάκες.

McConaughey: Το ήθελα.

Horowitz: Όντως?

McConaughey: Ναι.

Horowitz: Τους είπες ότι είσαι πανέτοιμος; Τους είπες "είμαι έτοιμος παιδιά αν είστε και εσείς;”

McConaughey: Ναι

Horowitz: Κάνει πλάκα έτσι;

McConaughey: Μου είπανε "Όχι, σε ευχαριστούμε”.

Ως γνωστόν ο Eric Bana υποδύθηκε τον Hulk στην ταινία του Ang Lee το 2003, ενώ ο Edward Norton πήρε τη σκυτάλη για το The Incredible Hulk του 2008. Ωστόσο, ο Norton αποχώρησε λίγο αργότερα με αποτέλεσμα ο Mark Ruffalo να γίνει τελικά ο εδώ και χρόνια Hulk του MCU, με τη πρώτη του εμφάνιση να γίνεται στο The Avengers του 2012. 

Ίσως το ότι διστάζει να μπει σε λεπτομέρειες για την προσπάθεια του να προσεγγίζει τη Marvel να είναι και ένδειξη ότι του έχει μείνει απωθημένο. Ωστόσο, το αστείρευτο ταλέντο του έλαμψε όπως και αν έχει χαρίζοντάς μας την βραβευμένη με Όσκαρ ερμηνεία στο Dallas Buyers Club, τον ρόλο του Cooper στο Interstellar, αλλά και στη σειρά True Detective ως Rust Cohle. 

Είναι πράγματι απορίας άξιο πως η Marvel αρνήθηκε τη προσφορά ενός ηθοποιού όπως του McConaughey, αλλά έχει ενδιαφέρον να φανταστούμε πως θα ήταν να υποδύεται τον Bruce Banner στο MCU. Ίσως να άλλαζες γνώμη Marvel τώρα που θα έχουμε και το Multiverse;