Και η Kate Winslet έπρεπε να μάθει κατάδυση για τα απαιτητικά γυρίσματα του Avatar 2 (ΕΙΚΟΝΑ)

Μετά την 71χρονη Sigourney Weaver
29 Οκτωβρίου 2020 18:21
Και η Kate Winslet έπρεπε να μάθει κατάδυση για τα απαιτητικά γυρίσματα του Avatar 2 (ΕΙΚΟΝΑ)

Πρόσφατα πήραμε μια ακόμη γεύση από το πλατό του Avatar 2 και μάθαμε την άγνωστη ιστορία πίσω από την επιστροφή της Sigourney Weaver στο σύμπαν του James Cameron, η οποία στα 71 χρόνια της κατάφερε να γυρίσει κάποιες ιδιαίτερα απαιτητικές σκηνές. 

Ο Jon Landau, παραγωγός των sequel του Cameron, που στο παρελθόν μέσα από το Instagram του έχει δημοσιεύσει πλούσιο υλικό από τα γυρίσματα, έκανε μια ακόμη αποκάλυψη. Μετά την Weaver και η Kate Winslet, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του cast, έπρεπε να κάνει ειδικά μαθήματα κατάδυσης, ούτως ώστε να κρατάει την αναπνοή της για αρκετά λεπτά κάτω από το νερό.

Όπως αναφέρει η ίδια στη συνέντευξη που παραχώρησε στο The Hollywood Reporter:

Έπρεπε να μάθω ελεύθερη κατάδυση για να παίξω τον ρόλο μου στο Avatar και ήταν απλά φοβερή εμπειρία. Η περισσότερη ώρα που κράτησα την αναπνοή μου ήταν 7 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα, κάτι που είναι απλά εξωφρενικό. 

Μάλιστα, χωρίς να μπορεί να προχωρήσει σε αποκαλύψεις για την πλοκή, είπε πως υποδύεται "έναν χαρακτήρα του νερού". 

Αξίζει να σημειώσουμε πως μετά το Avatar 2, οι επόμενες ταινίες που θα ολοκληρώσουν την επική πενταλογία θα κυκλοφορήσουν ως εξής: 

  • Avatar 3 (20 Δεκεμβρίου 2024)
  • Avatar 4 (18 Δεκεμβρίου 2026)
  • Avatar 5 (22 Δεκεμβρίου 2028)

Το Avatar 2 ήταν να κυκλοφορήσει αρχικά τον Δεκέμβριο του 2021, αλλά τώρα θα κάνει ποδαρικό στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2022.