Πρώτη ματιά στο πανδημικό θρίλερ του Michael Bay γιατί αυτό μας έλειπε (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Γνωρίστε το δυστοπικό θρίλερ “Songbird” που φαντάζεται το χειρότερο δυνατό σενάριο
29 Οκτωβρίου 2020 12:30
Πρώτη ματιά στο πανδημικό θρίλερ του Michael Bay γιατί αυτό μας έλειπε (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μέσα από το EW κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από το “Songbird”, μια ταινία που θέλει να μεταφέρει στην οθόνη μας το πιο εφιαλτικό σενάριο αυτής της πανδημίας, σε παραγωγή του Michael Bay των The Purge και A Quiet Place και της STXfilms. Το φιλμ λαμβάνει χώρα μερικά χρόνια πιο μπροστά από την εποχή μας, με το lockdown να έχει εφαρμοστεί ξανά μετά από έναν πιο σοβαρό ιό που συνεχίζει να μεταλλάσσεται.

Το Songbird διαδραματίζεται στο 2024, όπου ο COVID-23 έχει μεταλλαχθεί με το ποσοστό θνησιμότητας είναι πάνω από 50% και ο ιός σκοτώνει με επιταχυνόμενο ρυθμό, στο σημείο που ο κόσμος βρίσκεται τέσσερα χρόνια σε lockdown. Έτσι, οι μολυσμένοι Αμερικανοί αναγκάζονται να φύγουν από τα σπίτια τους πηγαίνοντας σε ειδικά στρατόπεδα καραντίνας. Στο επίκεντρο της πλοκής βρίσκονται δύο νέοι ο Nico και η Sara, που μέσα στο χάος των αυστηρότατων μέτρων που έχουν επιβληθεί ερωτεύονται, παρόλο που ποτέ δεν έχουν βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο εξαιτίας των πρωτοκόλλων ασφαλείας.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Adam Mason περιέγραψε ως εξής την πλοκή: "Βρίσκονται σε έναν τρομακτικό, δυστοπικό κόσμο, αλλά είναι μια ρομαντική ταινία για δυο ανθρώπους που θέλουν να είναι μαζί και δεν μπορούν. Σαν τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα εάν τους χώριζε η μπροστινή της πόρτα και ένας ιός."

Το cast, μεταξύ άλλων, συμπληρώνουν οι: Demi Moore, Craig Robinson, Alexandra Daddario, Paul Walter Hauser, Peter Stormare, Bradley Whitford, Jenna Ortega, KJ Apa και Sofia Carson.

Δείτε το φωτογραφικό υλικό παρακάτω:

Για την ώρα δε γνωρίζουμε αν θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένα σινεμά ή θα έρθει απευθείας σε κάποια streaming υπηρεσία.