Αβέβαιο το μέλλον του Tomb Raider 2 – Δε θα κυκλοφορήσει το 2021

Ανακοινώθηκε επίσημα από την MGM
28 Οκτωβρίου 2020 14:54
Αβέβαιο το μέλλον του Tomb Raider 2 – Δε θα κυκλοφορήσει το 2021

Η MGM γνωστοποίησε ότι το sequel του Tomb Raider του 2018, με πρωταγωνίστρια την Alicia Vikander, χάνει το 2021 και το μέλλον του είναι αβέβαιο. Δυστυχώς, για τους λάτρεις των ταινιών της Lara Croft, δεν έγινε γνωστό πότε περίπου να περιμένουμε το 2ο κεφάλαιο του reboot, το οποίο παρά τις πολύ μέτριες κριτικές, πήγε πολύ καλά εμπορικά, γεμίζοντας τα ταμεία της εταιρίας με περισσότερα από $275 εκατομμύρια.

Η Vikander έπαιξε το ρόλο της νεαρής Lara και συνέχισε το κινηματογραφικό ντεμπούτο του franchise ύστερα από τις παλιές Tomb Raider ταινίες με πρωταγωνίστρια την Angelina Jolie. Μάλιστα, τελευταία φορά που μάθαμε κάτι νέο για το sequel ήταν το 2019, όταν η MGM ανακοίνωσε επίσημα ότι θα έρθει τον Μάρτιο του 2021 με σκηνοθέτη τον Ben Wheatley, διευκρινίζοντας ότι η παραγωγή άρχισε να σημειώνει πρόοδο.

Κατά πάσα πιθανότητα, η πανδημία έπαιξε τεράστιο ρόλο στην παραγωγή του φιλμ, αφού έβαλε λουκέτο σε κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο, ενώ γυρίσματα πολλών σειρών και ταινιών αναβλήθηκαν. Τέλος, το Tomb Raider 2 -ή όπως αλλιώς θα ονομάζεται- δεν ξεκίνησε ακόμη γυρίσματα, ούτε έχει δοθεί στη δημοσιότητα κάποια πιθανή ημερομηνία.