Όλη η νέα Suicide Squad του James Gunn ποζάρει, έτοιμη για την τρελή αποστολή της (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Οι αντι-ήρωες της DC φωτογραφήθηκαν σαν σε αποφοίτηση Λυκείου
24 Οκτωβρίου 2020 15:21
Όλη η νέα Suicide Squad του James Gunn ποζάρει, έτοιμη για την τρελή αποστολή της (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο James Gunn, σκηνοθέτης του επερχόμενου Suicide Squad έδωσε στους λάτρεις της DC μία νέα ματιά από την ταινία, με όλους τους ήρωες να ποζάρουν στο εξώφυλλο του Empire. Συγκεκριμένα, μέσα από το twitter μάθαμε ότι η εικόνα που θα δείτε παρακάτω θα βρίσκεται στο τεύχος Δεκεμβρίου του διάσημου περιοδικού, με όλους τους πρωταγωνιστές να είναι έτοιμοι για την αποστολή αυτοκτονίας τους.

Ωστόσο, μέσα από το νέο τεύχος του Empire θα δούμε και άλλες εικόνες από την «Ομάδα Αυτοκτονίας», καθώς και μερικές συνεντεύξεις από τους ηθοποιούς. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, το νέο Suicide Squad θα αποτελεί συνέχεια της ιστορίας που λαμβάνει χώρα στα comics αυτόν τον καιρό και μεταξύ άλλων θα πρωταγωνιστούν οι: Margot Robbie ως Harley Quinn, Jai Courtney ως Captain Boomerang, Joel Kinnaman ως Rick Flagg, Viola Davis ως Amanda Waller, John Cena ως Peacemaker και Pete Davidson ως Black Guard.

Πάρτε μια ματιά από τη φωτογράφηση του cast παρακάτω:

Τέλος, όπως σας είχαμε ενημερώσει και με σχετική είδηση, μέσα από το HBO Max θα δούμε και μια spin-off σειρά που θα επικεντρώνεται στον χαρακτήρα Peacemaker του John Cena.

Το The Suicide Squad αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο του 2021 αν όλα πάνε καλά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πόνημα του James Gunn παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.