Ο Jamie Foxx θα γίνει κυνηγός βαμπίρ στο “Day Shift” του Netflix

Πώς αλλιώς να βγάλει το…ψωμί του;
22 Οκτωβρίου 2020 09:08
Ο Jamie Foxx θα γίνει κυνηγός βαμπίρ στο “Day Shift” του Netflix

Όπως όλα δείχνουν η συνεργασία του Jamie Foxx και του Netflix θα συνεχιστεί μετά τη μεγάλη επιτυχία του “Project Power”, αφού σύμφωνα με το Collider, ο διάσημος ηθοποιός υπέγραψε ξανά με την streaming υπηρεσία για να μεταμφιεστεί σε κυνηγός Βαμπίρ, με το φιλμ να ονομάζεται, “Day Shift”.

Η ταινία θα σηματοδοτήσει το σκηνοθετικό ντεμπούτο του JJ Perry, ενός νεοσύστατου σκηνοθέτη και κασκαντέρ, που είχε εργαστεί στα John Wick, Fast 9, The Fate of the Furious και Bloodshot με τον Vin Diesel.

Ο Foxx πρόκειται να υποδυθεί έναν σκληροτράχηλο πατέρα που θέλει να προσφέρει μια καλή ζωή στην 8χρονη κόρη του, αλλά η δουλειά του στο San Fernando Valley δεν είναι και τόσο ήρεμη, αφού κυνηγάει Βαμπίρ για να βγάλει το ψωμί του. Το σενάριο έχει αναλάβει ο Tyler Tice μαζί με την πολύτιμη βοήθεια του Shay Hatten, ο οποίος εργάστηκε στο John Wick 3 και το επερχόμενο τέταρτο κεφάλαιο του franchise.

Τέλος, οι Chad Stahelski και Jason Spitz θα βρίσκονται στην παραγωγή ελέω 87Eleven Entertainment, μαζί με τους Shaun Redick (Get Out) και Yvette Yates Redick (Malicious) της Impossible Dream Entertainment.