Αποκαλύπτεται η νέα ηρωίδα της Disney με το trailer του Raya and the Last Dragon

Ένα παραμύθι με ασιατικές ρίζες έρχεται το 2021
21 Οκτωβρίου 2020 16:48
Αποκαλύπτεται η νέα ηρωίδα της Disney με το trailer του Raya and the Last Dragon

Επιτέλους, η Disney αποκάλυψε τη νέα της ηρωίδα δίνοντας στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του Raya and the Last Dragon, πίσω από το οποίο κρύβονται οι δημιουργοί του Moana και του Frozen. Την φωνή της στην Raya, την προστάτιδα του Dragon Gem δανείζει πλέον η Kelly Marie Tran (Star Wars: The Last Jedi) και η Awkwafina στο ρόλο του τελευταίου δράκου, της Sisu. 

Την ταινία επιμελείται σκηνοθετικά το δίδυμο των Don Hall και Carlos Lopez Estrada, μαζί με τους βοηθούς σκηνοθέτες Paul Briggs και John Ripa. Η πλοκή του εμπνευσμένου από τη νοτιοασιατική μυθολογία παραμυθιού της Walt Disney έχει ως εξής:

Πριν από πολλά χρόνια, στον κόσμο της Kumandra συνυπήρχαν ειρηνικά άνθρωποι και δράκοι. Ώσπου ένα μεγάλο κακό απείλησε τη γη τους και οι δράκοι θυσιάστηκαν για να σώσουν την ανθρωπότητα. Ερχόμαστε στο τώρα, όπου 500 χρόνια μετά το ίδιο μεγάλο κακό επέστρεψε και η μοναχική πολεμίστρια ονόματι Raya, θα κουβαλήσει το βάρος της διάσωσης του κόσμου. Είναι χρέος της να αναζητήσει και να βρει τον θρυλικό τελευταίο δράκο και να επαναφέρει την διχοτομημένη χώρα και τους ντόπιους της. Κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς της, όμως, θα μάθει πως χρειάζεται κάτι παραπάνω από έναν δράκο για να σώσει τον κόσμο και θα χρειαστεί εμπιστοσύνη και συνεργατικότητα. 

Αυτή είναι και η πρώτη αφίσα της ταινίας κινουμένων σχεδίων:

Το Raya and the Last Dragon αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάρτιο του 2021