Το sequel του "Texas Chainsaw Massacre" αποκαλύπτει έναν νέο Leatherface που παγώνει το αίμα (ΕΙΚΟΝΑ)

Αυτό είναι το πρώτο poster της ταινίας που έρχεται το 2021
20 Οκτωβρίου 2020 19:21
Το sequel του "Texas Chainsaw Massacre" αποκαλύπτει έναν νέο Leatherface που παγώνει το αίμα (ΕΙΚΟΝΑ)

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε για το sequel/ remake του αυθεντικού Texas Chainsaw Massacre του 1974, σε σκηνοθεσία Tobe Hooper, του οποίου την παραγωγή ανέλαβε ο Fede Alvarez (Don't Breathe). Το 2017 άλλωστε κυκλοφόρησε και η prequel ταινία του φιλμ του 1974, με τίτλο "Leatherface". Σε μια κίνηση που θυμίζει αρκετά το πώς το Fortnite χρησιμοποιήθηκε ως μάρκετινγκ εργαλείο, μέσα από το Call of Duty: Warzone αποκαλύφθηκε η πρώτη αφίσα του νέου sequel του "Δολοφόνου με το Πριόνι", μιας ο ίδιος θα αποτελέσει μέρος του "Haunting of Verdansk" update. 

Η αφίσα δίνει μια πρώτη γεύση, έστω και μέσα από ένα εικαστικό, το πώς θα είναι η νέα μάσκα του θρυλικού Leatherface. Μάλιστα, συνοδεύεται από την εξής λεζάντα:

Το 1974 ο κόσμος έγινε μάρτυρας ενός εκ των πιο παράξενων εγκλημάτων στην ιστορία της Αμερικής. Το 2021 το πρόσωπο της τρέλας επιστρέφει.

Επίσης η Legendary Pictures που θα διανέμει τη horror ταινία άνοιξε και το επίσημο site, όπου με διαδραστικό τρόπο μπορείτε να δείτε την παραπάνω αφίσα, πατώντας εδώ

Στο cast του sequel του "Texas Chainsaw" συναντάμε τους: Elsie Fisher (“Castle Rock”), Sarah Yarkin (Happy Death Day 2U), Mark Burnham (Wrong Cops), Moe Dunford (The Dig), Olwen Fouéré (Mandy), Alice Krige (“Star Trek”), Jacob Latimore (The Maze Runner), Nell Hudson (Victoria), Jessica Allain (The Laundromat), Sam Douglas (Snatch), William Hope (Dark Shadows), Jolyon Coy (“War & Peace”).

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο David Blue Garcia (Tejano) σε σενάριο του Chris Thomas Devlin. 

Το Texas Chainsaw θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2021.