O Borat προσπαθεί να εξαλείψει τον κορωνοϊό και ξεγυμνώνει τον Jimmy Kimmel (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοντεύει άλλωστε η πρεμιέρα του Borat 2
20 Οκτωβρίου 2020 12:13
O Borat προσπαθεί να εξαλείψει τον κορωνοϊό και ξεγυμνώνει τον Jimmy Kimmel (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένος του Jimmy Kimmel βρέθηκε ο βρετανός κωμικός Sacha Baron Cohen, ο οποίος έχει επιστρέψει μετά από 14 χρόνια στον ρόλο του Borat και φυσικά προωθεί το sequel φιλμ του, Borat: Subsequent Movie Film. Μάλιστα ο Kimmel τον καλωσόρισε ως τον Καζάκο δημοσιογράφο Borat Sagdiyev που προωθεί τη νέα του ταινία, με τον ίδιο να μπαίνει στο πλατό ψεκάζοντας τους πάντες και τα πάντα με απολυμαντικό.

Ο Cohen πάντα ως Borat σήκωσε στις πλάτες την...συνέντευξη που έκανε τελικά ο ίδιος στον Kimmel και όχι το αντίθετο, καθώς τον ανέκρινε μέσω ενος ερωτηματολογίου για τον κορωνοϊό "που μόλις ανακάλυψαν Καζακστανοί επιστήμονες", ενώ προσπάθησε με ένα τηγάνι και ένα μεγεθυντικό φακό να εξοντώσει τον ιό όπου και αν βρισκόταν. 

Το αποκορύφωμα όμως ήταν όταν στο πλατό μπήκε και η κακομαθημένη έφηβη κόρη του Borat, που την υποδύεται η Irina Novak και ζήτησε από τον πασίγνωστο παρουσιαστή να του δώσει το παντελόνι του. Για χάρη τους σκετς ο Kimmel κυριολεκτικά ξεβρακώθηκε μπροστά στην κάμερα με τον Borat να βρίσκει ευκαιρία να του κάνει μια...ειδική εξέταση. Καλύτερα να δείτε το βίντεο παρακάτω όμως και θα καταλάβετε. 

Το Borat 2 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά μέσω του Amazon Prime Video στις 23 Οκτωβρίου.