To νέο trailer του SOUL της Pixar είναι το πιο τζαζ παραμύθι που έχετε δει ποτέ!

Στο Disney+ θα κάνει πρεμιέρα όπου υποστηρίζεται η υπηρεσία
15 Οκτωβρίου 2020 13:17
To νέο trailer του SOUL της Pixar είναι το πιο τζαζ παραμύθι που έχετε δει ποτέ!

Ένα νέο trailer κυκλοφόρησε η Disney για το SOUL της Pixar, μερικές μέρες μετά την απόφαση του κολοσσού να μετακομίσει την ταινία κινουμένων σχεδίων στην streaming υπηρεσία, όπως έκανε με το Mulan. H ταινία του σκηνοθέτη Peter Docter, που μας χάρισε τα αριστουργηματικά "Up" (Ψηλά στον Αέρα) και "Inside Out"(Τα Μυαλά που Κουβαλάς) φαντάζει σαν το πιο τζαζ παραμύθι που έχετε δει ποτέ αλλά και μια ιστορία που θα ζεστάνει τις καρδιές όλων αναμενόμενα. 

Εδώ πρωταγωνιστεί ο Jamie Foxx ως ένας δάσκαλος λυκείου που ονειρεύεται να γίνει τρανός τζαζ μουσικός και εν τέλει καταφέρνει να κλείσει μια παράσταση στο πιο γνωστό μαγαζί της πόλης του. Τα όνειρά του όμως κόβονται ξαφνικά όταν πέφτει σε μια τρύπα και καταλήγει σε έναν άλλο κόσμο, αυτόν των ψυχών. Εκεί γνωρίζει την 22 (Tina Fey) μια ψυχή η οποία δεν έχει καμία όρεξη για τον ανθρώπινο κόσμο, όμως θα βοηθήσει τον Joe να γυρίσει πίσω στο σώμα του και να εκπληρώσουν και οι δύο τα όνειρά τους. 

Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε και το υπόλοιπο cast των ηθοποιών που θα δανείσουν τις φωνές τους: Graham NortonRachel HouseAlice BragaRichard Ayoade και June Squibb. Αξίζει να αναφέρουμε επίσης πως το soundtrack της ταινίας έχουν αναλάβει οι βραβευμένοι με Όσκαρ μουσικοί και συνθέτες Trent Reznor και Atticus Ross (The Social Network). 

Το SOUL της Pixar θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στις 25 Δεκεμβρίου αποκλειστικά μέσω του Disney+ (για τις χώρες όπου υποστηρίζεται) και στις κινηματογραφικές αίθουσες για τον υπόλοιπο κόσμο.