Έγινε γνωστό το πότε ξεκινούν τα γυρίσματα του Thor: Love and Thunder

Η Natalie Portman δεν έπεσε έξω τελικά
15 Οκτωβρίου 2020 11:19
Έγινε γνωστό το πότε ξεκινούν τα γυρίσματα του Thor: Love and Thunder

Πρόσφατα, όταν και λόγω της πανδημίας, η Marvel Studios ανήγγειλε τις αλλαγές στο πρόγραμμα κυκλοφοριών της, το Thor 4 μετακόμισε από τον Νοέμβριο του 2021 για τον Φεβρουάριο του 2022, γεγονός το οποίο ήταν και ένδειξη ότι η παραγωγή θα ξεκινούσε λίγο αργότερα. Και μπορεί η Natalie Portman, η οποια θα είναι η πραγματική πρωταγωνίστρια του "Love & Thunder", να είχε αναφέρει μεταξύ άλλων πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2021, τώρα όμως έχουμε και την επιβεβαίωση. 

Το πάντα έγκυρο THR, στο ρεπορτάζ όπου αποκάλυπτε το cast του prequel φιλμ του Mad Max: Fury Road με τον Chris Hemsworth, ανέφερε μεταξύ άλλων πως τα γυρίσματα του "Love & Thunder" θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2021.

Η Portman σε μια πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε ότι η ταινία θα εμπνέεται αρκετά από το storyline της Mighty Thor στα comics, όπου η Jane Foster μάχεται παράλληλα με τον καρκίνο. 

Πέραν της Portman, φυσικά θα επιστρέψει ο Chris Hemsworth ως Thor μαζί με τη Valkyrie της Tessa Thompson, ενώ ο Christian Bale αποτελεί τη νέα δυνατή προσθήκη του cast, σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο. 

Το Thor: Love and Thunderαναμένεται καλώς εχόντων των πραγμάτων στις 11 Φεβρουαρίου 2022.