Πρώτο trailer για τη νέα ταινία του Ron Howard στο Netflix με τις Glenn Close και Amy Adams

Ένα μοναδικό οικογενειακό δράμα ζωντανεύει στο "Hillbilly Elegy"
14 Οκτωβρίου 2020 20:13
Πρώτο trailer για τη νέα ταινία του Ron Howard στο Netflix με τις Glenn Close και Amy Adams

To Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer του Hillbilly Elegy, της νέας ταινίας του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Ron Howard, ο οποίος στο παρελθόν μας χάρισε τα "A Beautiful Mind" και "Rush". Η ιστορία βασίζεται στα απομνημονεύματα του J.D. Vance, ενός απόφοιτου της νομικής σχολής του Πανεπιστημίου του Yale, ο οποίος έγραψε ένα βιβλίο το 2016, που έγινε best seller, με τη ζωή στη νοτιοανατολική ορεινή πλευρά των ΗΠΑ. 

Με πρωταγωνιστές την υποψήφια για Όσκαρ Glenn Close, η οποία αν δε μας έλεγαν πως είναι αυτή δε θα την αναγνωρίζαμε με αυτό το εκπληκτικό μακιγιάζ, στο ρόλο της γιαγιάς του J.D, Mamaw. Μαζί με την Amy Adams (Arrival), τη μητέρα του J.D. που έχουν μια ιδιαίτερα τοξική σχέση, σηκώνουν στις πλάτες τους το συναισθηματικό του δραματικού φιλμ. 

Ο J.D. (Gabriel Basso) λίγο πριν ξεκινήσει να εργάζεται στη δουλειά των ονείρων του αναγκάζεται να επιστρέψει στο πατρικό του και την κωμόπολη που έχει απαρνηθεί. Εκεί θα αντιμετωπίσει την περίπλοκη σχέση μεταξύ της ευέξαπτης μητέρας και της αγέρωχης και τετραπέρατης γιαγιάς τους, αλλά και όλο το άξεστο σόι του. 

Εκτός των δύο προαναφερθέντων μεγάλων ονομάτων πρωταγωνιστούν επίσης οι: Haley Bennett, Freida Pinto, Bo Hopkins, και Owen Asztalos.

"Το Τραγούδι του Χίλμπίλη" (Hillbilly Elegy) θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στις 24 Νοεμβρίου τόσο στο Netflix όσο και σε επιλεγμένους κινηματογράφους.