H Gal Gadot θα είναι η νέα κινηματογραφική Cleopatra σε σκηνοθεσία Patty Jenkins

Το άκρως επιτυχημένο δίδυμο του Wonder Woman συνεργάζεται ξανά
12 Οκτωβρίου 2020 19:21
H Gal Gadot θα είναι η νέα κινηματογραφική Cleopatra σε σκηνοθεσία Patty Jenkins

Οι δυο τους κατάφεραν να εδραιώσουν τη Wonder Woman κινηματογραφικά και αποφάσισαν να συνεργαστούν ξανά. Ο λόγος για τις Gal Gadot και την σκηνοθέτιδα Patty Jenkins, οι οποίες υπέγραψαν για τη νέα κινηματογραφική μεταφορά του Cleopatra

Τη νέα αναβίωση του κλασικού ιστορικού δραματικού φιλμ θα σκηνοθετήσει η Jenkins και η Gadot θα υποδυθεί την αυτοκράτειρα της Αιγύπτου, έναν ρόλο που στο παρελθόν έχουν ενσαρκώσει θρύλοι όπως η Claudette Colbert και η Elizabeth Taylor. 

Επίσης, ενδιαφέρον έχει το γεγονός πώς η ελληνικής καταγωγής σεναριογράφος Laeta Kalogridis των Shutter Island, Altered Carbon και Alita: Battle Angel θα αναλάβει το σενάριο αλλά και καθήκοντα εκτελεστικής παραγωγού. 

Το εν λόγω project κουβαλάει μια μακρά ιστορία στις πλάτες του με μεγάλα ονόματα σκηνοθετών να συνδέονται με αυτό όπως οι David Fincher, Ang Lee και Denis Villeneuve ενώ οι φήμες ήθελαν τις Angelina Jolie αλλά και τη Lady Gaga στον ρόλο της Κλεοπάτρας. 

Το Cleopatra θα διανεμηθεί από την Universal Pictures, τελικά, καθώς νίκησε σε έναν σκληρό γύρο διαπραγματεύσεων τις Apple, Netflix και Warner Bros.