Κρατηθείτε γιατί και το Jurassic World: Dominion μεταφέρεται για το 2022 (ΕΙΚΟΝΑ)

Εκ νέου καθυστέρηση για το φινάλε της νέας τριλογίας
07 Οκτωβρίου 2020 09:02
Κρατηθείτε γιατί και το Jurassic World: Dominion μεταφέρεται για το 2022 (ΕΙΚΟΝΑ)

Μετά τα Dune, The Batman και άλλες πόσες ταινίες της DC και της Warner Bros. και η Universal Pictures ανακοίνωσε πως ανακατεύει το πρόγραμμα κυκλοφοριών της, σαφέστατα λόγω του κλίματος που επικρατεί από την πανδημία. Το μεγαλύτερο θύμα της υπόθεσης όμως είναι το Jurassic World 3, το οποίο έχει νιώσει για τα καλά στο πετσί του τι θα πει COVID-19 με ένα πλατό να τηρεί αυστηρώς τα πρωτόκολλα προστασίας από τον Ιούλιο όπου και επανεκκίνησαν τα γυρίσματά του. 

Ο σκηνοθέτης του φιλμ, Colin Trevorrow, ανακοίνωσε μέσα από το Twitter του ότι οι fans θα πρέπει να κάνουν αρκετή παραπάνω υπομονή "αλλά θα αξίζει" μεταφέροντας έτσι για το 2022 το "Dominion" αντί για τον Ιούνιο του 2021 που γνωρίζαμε μέχρι πρότινος. Τουλάχιστον πήραμε ένα καινούργιο teaser poster, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω: 

Αυτή είναι μια ακόμη καθυστέρηση ενός επικού blockbuster της Universal μετά το Fast 9 που προ μερικών ημερών μάθαμε ότι θα βγει τελικά τον Μάιο του 2021.

Για το φινάλε της νέας τριλογίας έχουν επιστρατευθεί και οι παλιές καραβάνες του franchise όπως οι: Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum και Campbell Scott πέραν των Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, BD Wong, Jake Johnson, Omar Sy, Justice Smith, Mamoudou Athie, Dichen Lachman, Scott Haze, Isabella Sermon και την Daniella Pineda

Πλέον, το Jurassic World: Dominion αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 10 Ιουνίου του 2022.