Το The Batman καθυστερεί για το 2022 μαζί με άλλες ταινίες της DC

To Wonder Woman 1984 επιμένει όμως για φέτος
06 Οκτωβρίου 2020 10:19
Το The Batman καθυστερεί για το 2022 μαζί με άλλες ταινίες της DC

Σχεδόν αναμενόμενα θα έλεγε κανείς ο κορωνοϊός ανακατεύει ξανά το πρόγραμμα κυκλοφοριών και έτσι αρκετές ακόμη blockbuster ταινίες για τις οποίες ο κόσμος θα σύρρεε στις αίθουσες θα χάσουν το ραντεβού τους για το 2021. Η Warner Bros., λοιπόν, αναγκάζεται πάλι να μεταφέρει τις ταινίες της, με το μεγαλύτερο πλήγμα να είναι αυτό του The Batman με τον Robert Pattinson, το οποίο καλό είναι να ξεχάσετε το γεγονός πως θα το δείτε τον Οκτώβριο του 2021.

Η ταινία του Matt Reeves μεταφέρθηκε για τις 4 Μαρτίου του 2022. Το The Flash, που έχει καθυστερήσει αμέτρητες φορές στο παρελθόν λόγω των προβλημάτων στην παραγωγή του, από το καλοκαίρι του 2022 μεταφέρεται για τις 4 Νοεμβρίου του 2022. 

Το Shazam 2 ή "Shazam! Fury of the Gods" με τον Zachary Levy από την άλλη θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στις 2 Ιουνίου του 2023.

Το Black Adam με τον Dwayne Johnson που προοριζόταν για τον Δεκέμβριο του 2021, τελικά βγαίνει εντελώς εκτός του προγράμματος, πιθανότατα γιατί υπάρχει πολλή δουλειά ακόμη να γίνει. Κανένας λόγος δεν έγινε για το Aquaman 2 μιας και ακόμη δεν υπάρχουν ούτε concept art από το sequel του James Wan. 

Παραδόξως η ταινία που παραμένει στο πρόγραμμα ως έχει είναι το Wonder Woman 1984 με την Gal Gadot. Το sequel της σκηνοθέτριας Patty Jenkins έχει καθυστερήσει και αυτό τόσες φορές, όμως δεδομένης της κατάστασης, είναι περίεργο που έμεινε αμετάβλητο. Ίσως όμως επειδή το Dune έφυγε απο τον Δεκέμβριο, η Warner Bros. να θεωρεί ασφαλή την κυκλοφορία της ταινίας εκείνο το διάστημα.