Θέμα εβδομάδων να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Έτοιμος δηλώνει ο Benedict Cumberbatch
02 Οκτωβρίου 2020 11:11
Θέμα εβδομάδων να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Αποτελεί ένα από τα πιο αναμενόμενα projects του Phase 4 του MCU διότι θα μας συστήσει λεπτομερώς στο Multiverse που φαίνεται πως οι πύλες του άνοιξαν στο Avengers: Endgame και θα δούμε για πρώτη φορά στο WandaVision του Disney+. O λόγος για το Doctor Strange 2 για το οποίο λόγω των καθυστερήσεων που έλαβε εξαιτίας του κορωνοϊού δεν είχαμε ακούσει τίποτα, μέχρι σήμερα. 

Ο ίδιος ο "Sorcerer Supreme", Benedict Cumberbatch, σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Watchtime India αποκάλυψε πότε θα ξεκινήσουν να γράφουν οι κάμερες του sequel:

Βρισκόμαστε στο στάδιο του pre-production για την δεύτερη ταινία του Doctor Strange και είναι το λιγότερο συναρπασικό. Θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα προς τα τέλη του Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη. 

Κάτι που σημαίνει ότι είναι θέμα εβδομάδων ώστε η παραγωγή να στηθεί και να μπει στο πλατό μαζί με το cast, επομένως, δεν αποκλείεται να μάθουμε σύντομα περαιτέρω πληροφορίες. Στο sequel θα επιστρέψουν οι Chiwetel Ejiofor και Benedict Wong, ενώ θα εμφανιστεί η Elizabeth Olsen ως Scarlet Witch, μιας και θα συνδέεται άρρητα με το WandaVision. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Sam Raimi, γνωστός για τη δουλειά του στην πρώτη Spider-Man τριλογία με τον Tobey Maguire. 

Πρόσφατα, άλλωστε, η Disney αναδιοργάνωσε το καλεντάρι της Marvel Studios και των ταινιών του MCU, καθυστερόντας τα Black Widow, Shang-Chi και Eternals

Προς το παρόν, το Doctor Strange in the Multiverse of Madness είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2022.