To Lion King 2 είναι γεγονός με τον Barry Jenkins του "Moonlight" στη σκηνοθεσία

Το sequel του live-action remake της Disney βρίσκεται στα σκαριά
29 Σεπτεμβρίου 2020 19:18
To Lion King 2 είναι γεγονός με τον Barry Jenkins του "Moonlight" στη σκηνοθεσία

Ο Σίμπα θα βρυχάται ξανά στη μεγάλη οθόνη μιας και η Walt Disney Studios ανακοίνωσε επίσημα πως ετοιμάζει το sequel του remake του The Lion King που σάρωσε στο box office με πάνω από $1.6 δις εισπράξεις. 

Όχι μόνο αυτό αλλά τη σκηνοθεσία δε θα αναλάβει ο Jon Favreau που ανέλαβε το τιτάνιο έργο του live-action με μίξη CGI remake του. Για το The Lion King 2 η Disney προσέλαβε τον βραβευμένο με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας για το "Moonlight" σκηνοθέτη, Barry Jenkins

Το Deadline που μετέδωσε πρώτο την είδηση αναφέρει πως το sequel θα συνεχίσει με την φωτορεαλιστική τεχνολογία CGI που αναπτύχθηκε για χάρη του πρώτου φιλμ, αλλά ακόμη δεν έχει οριστεί ούτε το πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή ούτε ένα παράθυρο κυκλοφορίας. 

Αν και η Disney προσπαθεί να κρατήσει κάτω από άκρα μυστικότητα τα του σεναρίου, το Deadline κάνει λόγο πως το remake του "Βασιλιάς των Λιονταριών 2" θα εξερευνήσει περαιτέρω την μυθολογία γύρω από τους χαρακτήρες αλλά και την ιστορία του Mufasa. Η πλοκή θα μεταφέρεται από το παρόν στο παρελθόν όπως το The Godfather: Part II, λοιπόν, όπως το συγκρίνουν χαρακτηριστικά οι πρώτες πληροφορίες.