Μια μανιακή Sarah Paulson παίζει στο θρίλερ "RUN" από τον σκηνοθέτη του "Searching" (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώτο teaser trailer και ημερομηνία πρεμιέρας στο Hulu
23 Σεπτεμβρίου 2020 10:08
Μια μανιακή Sarah Paulson παίζει στο θρίλερ "RUN" από τον σκηνοθέτη του "Searching" (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο θρίλερ από τον σκηνοθέτη Aneesh Chaganty που μας χάρισε το αξιέπαινο "Searching" απέκτησε ημερομηνία πρεμιέρας στην συνδρομητική υπηρεσία του Hulu. Ο λόγος για το RUN με πρωταγωνίστρια την Sarah Paulson και την Kiera Allen, το οποίο θα κυκλοφορήσει τελικά στα τέλη Νοεμβρίου, καθώς το Hulu έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο teaser trailer. 

Η πλοκή του φιλμ θέλει την Paulson ως μια υπερπροστατευτική μητέρα που έχει μεγαλώσει την κόρη της που είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι σε πλήρη απομόνωση από τον έξω κόσμο, έχοντας τον έλεγχο της κάθε της κίνησης από τότε που γεννήθηκε. Το νεαρό κορίτσι (Kiera Allen) όμως ανακαλύπτει μερικά σκοτεινά μυστικά και οι αποκαλύψεις την ωθούν να παλέψει για την ελευθερία της. 

Άξιο αναφοράς είναι επίσης πως το Run αποτελεί την πρώτη θρίλερ ταινία μετά το "The Sign of the Ram" του 1948, όπου η πρωταγωνίστρια είναι στην πραγματικότητα καθηλωμένη σε καροτσάκι. 

Η κυκλοφορία του "Run" στις διεθνείς αγορές θα γίνει μέσα από τους κινηματογράφους, χωρίς να έχει διευκρινιστεί το πότε όμως. Στο Hulu, ωστόσο, θα κάνει προς το παρόν αποκλειστικά εκεί την πρεμιέρα του στις 20 Νοεμβρίου 2020. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πιο πρόσφατο trailer: