Emma Stone, Ryan Reynolds και Nicolas Cage επιστρέφουν στο “The Croods: A New Age” (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρώτo επίσημο trailer για τη νέα ταινία της DreamWorks
22 Σεπτεμβρίου 2020 11:22
Emma Stone, Ryan Reynolds και Nicolas Cage επιστρέφουν στο “The Croods: A New Age” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η DreamWorks κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για την επερχόμενη animated ταινία, “The Croods: A New Age”, το sequel δηλαδή της αρχικής ταινίας των Kirk DeMicco και Chris Sanders που έφτασε στις οθόνες μας το 2013, με ένα απίθανο cast, το οποίο επιστρέφει στους εμβληματικούς τους ρόλους. Αξίζει να σημειωθεί, ότι τη σκηνοθεσία της «Νέας Εποχής» έχει αναλάβει ο Joel Crawford του Kung Fu Panda 3, ενώ το σενάριο οι Kirk DeMicco και Dan Hageman.

Το βίντεο που θα δείτε και εσείς παρακάτω, ξεκινάει με την Eep, την χαρακτήρα που υποδύεται η Emma Stone και μας συστήνει ουσιαστικά για ακόμη μια φορά την οικογένεια των Croods, οι οποίοι ψάχνουν για ένα καλύτερο σπίτι για να μείνουν. Τότε, θα βρουν «το δικό τους» παράδεισο που έχει ότι χρειάζονται, αλλά υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα που θα τους αναστατώσει. Εκεί ζει μια οικογένεια που ονομάζονται Bettermans…

Οι Emma Stone, Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Catherine Keener και Cloris Leachman επιστρέφουν για να δώσουν ζωή στους χαρακτήρες τους και παρόλο που πολλές παραγωγές έχουν πάει πίσω λόγω του κορωνοϊού, η DreamWorks ανακοίνωσε ότι το εν λόγω φιλμ θα κυκλοφορήσει στις 25 Νοεμβρίου.

Δείτε το trailer του “The Croods: A New Age” μέσα από τον player παρακάτω.