Αυτή είναι η τελευταία ταινία του Robert Forster που θα προβληθεί μετά τον θανατό του (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε το trailer του "The Wolf of Snow Hollow"
20 Σεπτεμβρίου 2020 21:03
Αυτή είναι η τελευταία ταινία του Robert Forster που θα προβληθεί μετά τον θανατό του (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Οκτώβριο του 2019 ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός, Robert Forster, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, μόλις μία μέρα μετά την πρεμιέρα του El Camino: A Breaking Bad Movie στην οποία πρωταγωνίστησε. Αυτή όμως δεν έμελλε να είναι η τελευταία φορά που θα τον βλέπαμε επί της οθόνης.

Η Orion Classics έδωσε στην κυκλοφορία το πρώτο trailer του The Wolf of Snow Hollow μιας κωμικοδραματικής ταινίας με κλασικά στοιχεία τρόμου, αφού έχει να κάνει με έναν λυκάνθρωπο που θερίζει κόσμο σε μια φιλήσυχη πόλη. Αυτή είναι κιόλας η τελευταία ταινία στην οποία θα δούμε -μετά θάνατον- τον Forster, ο οποίος υποδύεται τον σερίφη της πόλης, σε έναν ρόλο που θυμίζει αρκετά αυτόν που έπαιξε στην 3η σεζόν του Twin Peaks

Την ταινία σκηνοθετεί ο Jim Cummings που με την χαμηλού μπάτζετ ντραμεντί, Thunder Road, πήρε το μεγάλο βραβείο της κριτικής επιτροπής στο SXSW Film Festival του 2018. 

Επίσης συμπρωταγωνιστούν οι: Riki Lindhome (Knives Out), Chloe East (Kevin Probably Saves the World), και Jimmy Tatro (American Vandal).

Η κυκλοφορία του The Wolf of Snow Hollow θα γίνει στις 9 Οκτωβρίου σε επιλεγμένους κινηματογράφους και μέσω VOD υπηρεσιών. 

Tags: