Έτοιμοι για μπίζνες οι Tom Holland και Mark Wahlberg στο πλατό της ταινίας Uncharted (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Οι Nate και Sully αποκαλύπτονται στα γυρίσματα
17 Σεπτεμβρίου 2020 20:23
Έτοιμοι για μπίζνες οι Tom Holland και Mark Wahlberg στο πλατό της ταινίας Uncharted (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Επιτέλους, μετά από τόσα προβλήματα στην παραγωγή, έξι αποχωρήσεις σκηνοθετών, το Uncharted εδώ και λίγο καιρό έχει ξεκινήσει τα γυρίσματά του. Έστω και εν μέσω πανδημίας, με τις δυσκολίες που παρουσιάζει ο κοροναϊός αυτόν τον καιρό στα πάντα. Μέσα σε όλα αυτά, έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες από το πλατό της κινηματογραφικής απόπειρας του Uncharted, καθώς αυτόν τον καιρό η παραγωγή βρίσκεται στο Βερολίνο. 

Σε αυτές βλέπουμε τον Tom Holland να παίζει τον νεαρό Nathan Drake αλλά και τον νεαρό Sully του Mark Wahlberg για πρώτη φορά. Και οι δυο τους φοράνε ακριβά κοστούμια και είναι έτοιμοι για κάποιο φανταχτερό γκαλά. 

Οι αετομάτιδες fans εικάζουν πως αυτή η σκηνή φέρει μια τρομερή ομοιότητα με την αποστολή "Once A Thief" του Uncharted 4 όπου ο Drake και ο Sully παρευρίσκονται σε μια δημοπρασία ντυμένοι ακριβώς όπως βλέπετε, με σκοπό να αποκτήσουν κάτι που πιθανότατα ανήκει σε κάποιο μουσείο. 

Στο υπόλοιπο cast της ταινίας που σκηνοθετεί ο Ruben Fleischer του "Venom", συναντάμε τους: Tati Gabrielle ως Elena Fisher, την Sophia Ali ως Chloe Frazer και τον Antonio Banderas σε άγνωστο μέχρι στιγμής ρόλο. 

To UNCHARTED αναμένεται -εάν δεν προκύψει κάποια περαιτέρω καθυστέρηση- να κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιουλίου του 2021.