To Black Widow αναμένεται να καθυστερήσει εκ νέου - Ίσως το "Soul" μετακομίσει στο Disney+

Θα χάσει αναμενόμενα το ραντεβού του Νοεμβρίου
16 Σεπτεμβρίου 2020 08:26
To Black Widow αναμένεται να καθυστερήσει εκ νέου - Ίσως το "Soul" μετακομίσει στο Disney+

Αναμενόμενα θα γίνουν αλλαγές στο πρόγραμμα κυκλοφοριών της Disney απλώς ακόμα δεν έχουν επισημοποιηθεί. Ειδικά στην περίπτωση του Black Widow όπου απέχουμε δύο μήνες πριν την κυκλοφορία του και δεν έχει υπάρξει ίχνος υλικού από τον περασμένο Μάρτιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Variety, η Disney πρόκειται να καθυστερήσει για ακόμη μια φορά το Black Widow αφήνοντας ξανά αβοήθητους τους κινηματογράφους, χωρίς ένα blockbuster που αδιαμφισβήτητα φέρει το δικό του βάρος στο box office. 

Επίσης, αυτή η εκ ν νέου καθυστέρηση της ημερομηνία κυκλοφορίας θα γίνει χωρίς να δοθεί καινούργια ημερομηνία, μιας και επειδή δεν υπάρχουν εύφορα slots για το υπόλοιπο της χρονιάς, λογικά θα πάει για το 2021. 

Ακόμη, στο ίδιο ρεπορτάζ επιβεβαιώνονται τα πρόσφατα λόγια του CFO της Disney, σχετικά με την μετακίνηση του "Soul" της Pixar στην συνδρομητική υπηρεσία του Disney+. Το ίδιο συνέβη με τη Mulan, όπου έκανε πρεμιέρα στο Disney+ όπου αυτό υποστηρίζεται (με έξτρα χρέωση) και στους κινηματογράφους στις υπόλοιπες χώρες. 

Εάν η δεύτερη περίπτωση ισχύει τελικά, τότε σημαίνει πως το μεμονωμένο όπως το χαρακτήριζε η Disney, πείραμα της Mulan πέτυχε και με το παραπάνω. 

Μένει να μάθουμε και επίσημα τι θα γίνει με την κυκλοφορία του Black Widow που αποτελεί την πρώτη MCU Phase 4 ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντός της, κάτι που πιθανότατα δε θα αργήσει να ανακοινωθεί.