Στο Ant-Man 3 ο Jonathan Majors θα υποδυθεί έναν μεγάλο κακό της Marvel

Ο Jonathan Majors θα είναι ο επόμενος "Thanos";
15 Σεπτεμβρίου 2020 10:30
Στο Ant-Man 3 ο Jonathan Majors θα υποδυθεί έναν μεγάλο κακό της Marvel

Ένας μεγάλος villain στα πρότυπα του Thanos ακούγεται πως θα έρθει ενόψει του Phase 4 του MCU και θα τον δούμε πρώτη φορά στο Ant-Man 3. Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline λέγεται ότι πρόκειται για τον Kang The Conqueror, τον οποίο κιόλας θα υποδυθεί ο Jonathan Majors του "Da 5 Bloods" και του Lovecraft Country

Ο Kang αποτελεί έναν από τους πιο ενδιαφέροντες κακούς του lore της Marvel και η εισαγωγή του στο κινηματογραφικό σύμπαν μπορεί να σημαίνει περισσότερες time-travel περιπέτειες και ταξίδια σε παράλληλα σύμπαντα για τους ήρωές μάς. 

Ο Kang ή αλλιώς γνωστός ως Nathaniel Richards έζησε στον 31ο αιώνα και μετά από κάποια γεγονότα καταφέρνει να ταξιδέψει στο παρόν και να πολεμήσει τόσο τους Avengers όσο και τους Fantastic Four, με σκοπό να κατακτήσει όλα τα πιθανά timelines με τον δικό του βάρβαρο τρόπο. Πιθανολογείται πως η ένταξή του θα αποτελέσει το προπύλαιο της εμφάνισης του Mr. Fantastic και της παρέας του, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως θα είναι αρκετά διαφορετικός από όσο τον έχουμε δει στα comics και θα είναι ένας από τους μεγάλους villains του franchise εφεξής. 

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως ο σκηνοθέτης της ταινίας, Peyton Reed, στο παρελθόν είχε προτείνει στη Fox να κάνουν μια ταινία με τους Fantastic Four αλλά δεν ευδοκίμησε και ίσως τώρα αυτή να είναι η καταλληλότερη στιγμή να τους δούμε στο MCU.