O Adam Sandler εύχεται "Hubie Halloween" στο trailer της νέας ταινίας του στο Netflix

Και μαζί του φέρνει ένα απίθανο cast
11 Σεπτεμβρίου 2020 12:36
O Adam Sandler εύχεται "Hubie Halloween" στο trailer της νέας ταινίας του στο Netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της νέας ταινίας του Adam Sandler, με τον οποίο έχουν deal για αυτό και είδαμε στην υπηρεσία τα "Murder Mystery" και "Uncut Gems". Στο "Hubie Halloween" ο Sandler υποδύεται τον Hubie Dubois, ο οποίος δεν είναι και ο πιο λαμπρός τύπος της πόλης του αλλά είναι ο πιο καλόκαρδος, όπως συνηθίζει εδώ και δεκαετίες να υποδύεται τέτοιους ρόλους στις κωμικές ταινίες του.

Κάθε Οκτώβριο φροντίζει ώστε η πόλη του Σάλεμ να περνάει τέλεια και με ασφάλεια την γιορτή του Χάλογουιν, όμως αυτή τη χρονιά ένας εγκληματίας που δραπέτευσε από τη φυλακή και ένας παράξενος γείτονας θα του κάνουν τη ζωή δύσκολη. 

Μπορεί να μοιάζει με spinoff του Stranger Things μιας και πρωταγωνιστεί ο Noah Schnapp (Will Buyers), ωστόσο δεν είναι το μόνο μεγάλο όνομα που ο Sandler επιστράτευσε για αυτή την χαλαρή κωμωδία με επιρροές τρόμου. 

Από τις οθόνες σας θα παρελάσουν οι Maya Rudolph, Ray Liotta, Michael Chiklis, Steve Buscemi, μέχρι και ο θρύλος του NBA, Shaquille O' Neal έχει επιστρατευτεί για να σας χαρίσουν άπλετες στιγμές γέλιου. 

Το Hubie Halloween (Το Χάλοουιν του Χιούμπι) θα προβληθεί στις 7 Οκτωβρίου αποκλειστικά μέσω του Netflix