Το The Godfather Part 3 επανακυκλοφορεί με διαφορετική αρχή και φινάλε

Η νέα έκδοση της ταινίας έρχεται τον Δεκέμβριο
04 Σεπτεμβρίου 2020 19:57
Το The Godfather Part 3 επανακυκλοφορεί με διαφορετική αρχή και φινάλε

Κι όμως αναμένεται να κυκλοφορήσει μια ολοκαίνουργια έκδοση για το “The Godfather Part 3”, η οποία θα εμπεριέχει νέα εισαγωγή, φινάλε και τον αρχικό τίτλο του διάσημου σκηνοθέτη, Francis Ford Coppola. Η νέα έκδοση του μεγάλου φινάλε του “Νονού”, που βάζει τέλος στη νουβέλα του Mario Puzo που κυκλοφόρησε το 1972, έρχεται με την ονομασία, “Mario Puzo’s The Godfather, Coda: The Death of Michael Corleone”.

Ο συγκεκριμένος μακροσκελής τίτλος ήταν αυτός που είχε επιλέξει ο Coppola, πριν την πρώτη του προβολή στους κινηματογράφους. Στη νέα 4Κ επανέκδοση θα παρακολουθήσουμε μια νέα εισαγωγή, ένα διαφορετικό φινάλε και μερικά ολόφρεσκα πλάνα που δεν είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν. Ωστόσο, θα περιλαμβάνει και νέα μουσικά κομμάτια για να ντύσουν την όλη ατμόσφαιρα του φιλμ.

Συγκεκριμένα, ο Coppola είπε:

Το Mario Puzo’s The Godfather, Coda: The Death of Michael Corleone είναι ο προτιμότερος τίτλος της ταινίας για εμένα που αργότερα κυκλοφόρησε ως The Godfather: Part III. Για τη νέα βερσιόν του φιλμ, άλλαξα την εισαγωγή και το φινάλε, καθώς και μερικές σκηνές και πλάνα, ενώ παράλληλα πρόσθεσα και νέα μουσικά κομμάτια.

Αυτές οι αλλαγές κάνουν πιο κατανοητά τα The Godfather και ‘The Godfather: Part II και είμαι ευγνώμων στον Jim Gianopulos και την Paramount Pictures που μου επέτρεψαν να τις κάνω.

Τέλος, αυτή η επανέκδοση έρχεται για τα 30α γενέθλια από την πρώτη ταινία και κλείνει πιο σωστά το αρχικό όραμα του Coppola.

Το “Mario Puzo’s The Godfather, Coda: The Death of Michael Corleone” θα καταφθάσει σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες τον ερχόμενο Δεκέμβριο, ενώ το 2021 θα κυκλοφορήσει σε digital και retail μορφή.