Τον γιο του Philip Seymour Hoffman διάλεξε για τη νέα του ταινία ο Paul Thomas Anderson

Ο σκηνοθέτης τιμά τον πρωταγωνιστή του "The Master"
04 Σεπτεμβρίου 2020 09:18
Τον γιο του Philip Seymour Hoffman διάλεξε για τη νέα του ταινία ο Paul Thomas Anderson

Πριν μερικές εβδομάδες είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από το πλατό της νέας ατιτλοφόρητης ταινίας του Paul Thomas Anderson με πρωταγωνιστή τον Bradley Cooper. Η ταινία που περιγράφεται ως ένα δραματικό φιλμ ενηλικίωσης στη δεκαετία του '70 αποτελεί πλέον ένα από τα πιο αναμενόμενα projects των επόμενων ετών, λόγω φυσικά της υστεροφημίας του υποψήφιου για Όσκαρ auteur σκηνοθέτη.

Από το ρεπορτάζ του THR μαθαίνουμε πως ο PTA επέλεξε τον γιο του αδικοχαμένου Philip Seymour Hoffman για τον συμπρωταγωνιστικό ρόλο. Έτσι, ο 17χρονος πλέον Cooper Hoffman θα κάνει το υποκριτικό ντεμπούτο του στο πλάι του Anderson, ο οποίος συνεργάστηκε με τον πατέρα του.

Ο νεαρός Hoffman θα υποδύεται, όπως όλα δείχνουν, τον παιδί της ταινίας που ονειρεύεται όλη του τη ζωή να γίνει ηθοποιός και στον δρόμο του συναντά τον χαρακτήρα του Bradley Cooper, ο οποίος είναι παραγωγός για να τον βοηθήσει να εξελιχθεί. 

Άλλωστε, ο ρόλος του Seymour Hoffman στο The Master του 2012 ως Lancaster Dodd αποτελεί σταθμός για την καριέρα του αλλά και για τις ταινίες γενικότερα. Ο Philip Seymour Hoffman έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών το 2014. 

Χωρίς αμφιβολία όμως το να πραγματοποιεί o γιος του το βάπτισμα του πυρός σε μια ταινία βεληνεκούς του PTA, τότε βρίσκεται σε καλό δρόμο.