Διακόπτονται τα γυρίσματα του The Batman γιατί ο Robert Pattinson εντοπίστηκε με κορωνοϊό

Πάνω που είχε αρχίσει να παίρνει τα πάνω της η παραγωγή
04 Σεπτεμβρίου 2020 08:21
Διακόπτονται τα γυρίσματα του The Batman γιατί ο Robert Pattinson εντοπίστηκε με κορωνοϊό

Πάνω που η παραγωγή είχε αρχίσει να παίρνει τα πάνω της, έγινε η "στραβή" με το The Batman και η Warner Bros. επιβεβαίωσε πως σταματούν τα γυρίσματα της ταινίας, καθώς ένα μέλος της παραγωγής εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό. 

Και αυτό το μέλος δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον Robert Pattinson, όπως μεταδίδει το έγκυρο Vanity Fair, και έχει τεθεί σε καραντίνα όπως προβλέπεται. Αυτή είναι η δεύτερη διακοπή των γυρισμάτων της ταινίας μετά από αυτό του lockdown. Η Warner Bros. δεν σχολίασε ούτε και επιβεβαίωσε το πρόσωπο, προφανώς προς αποφυγή αρνητικής δημοσιότητας ωστόσο ανέφερε πώς:

Ένα μέλος της παραγωγής του The Batman εντοπίστηκε θετικό στον COVID-19 και έχει τεθεί σε καραντίνα σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα. Τα γυρίσματα διακόπτονται προσωρινά. 

Με δηλώσεις του στο Deadline το αφεντικό των WarnerMedia Studios, Ann Sarnoff, είπε:

"Βρισκόμαστε στη μέση της έρευνας για το τι συνέβη. Διακόπτουμε προσωρινά τα γυρίσματα μέχρι να έχουμε περισσότερες πληροφορίες, όμως έχουμε θέσει σε εφαρμογή όλα τα πρωτόκολλα ιχνηλάτησης και ελπίζουμε να επιστρέψουμε στο πλατό πολύ σύντομα."

Εκτός του Jurassic World: Dominion που επίσης αναγκάστηκε να διακόψει τα γυρίσματά του, λόγω εντοπισμού μέλους της παραγωγής με κορωνοϊό, ο Batman του Robert Pattinson αποτελεί την πρώτη περίπτωση blockbuster ταινίας που σταματάει προσωρινά γιατί ο πρωταγωνιστής της βρέθηκε θετικός στον ιό. Η κατάσταση της υγείας του αστέρα της ταινίας του Matt Reeves, παραμένει ακόμη άγνωστη. 

Το The Batman θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο του 2021.