Το Ant-Man 3 θα είναι "πολύ διαφορετικό οπτικά" σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, Peyton Reed

Μαθαίνουμε νέα για το sequel του Ant-Man and the Wasp μετά από καιρό
01 Σεπτεμβρίου 2020 16:21
Το Ant-Man 3 θα είναι "πολύ διαφορετικό οπτικά" σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, Peyton Reed

Η τελευταία περιπέτεια των Avengers -όπως τους ξέραμε- δόθηκε με το "Endgame" πέρυσι τον Απρίλιο, αν και μετά ακολούθησε το Spider-Man: Far From Home που ήταν η "τελεία" στο Phase 3 του MCU. Έπειτα μάθαμε τα σχέδια της Marvel για το Phase 4 με την Black Widow, τους Eternals, το Doctor Strange in the Multiverse of Madness, το Thor: Love and Thunder, τις σειρές του Disney+ αλλά και το sequel του Ant-Man and the Wasp

Αυτό είναι το θέμα μας μιας και ο σκηνοθέτης των ταινιών, Peyton Reed, έδωσε νέες πληροφορίες για το Ant-Man 3 παρά το ότι η ταινία δεν έχει καν γυριστεί ακόμη, ούτε και έχει επίσημο τίτλο. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό SiriusXM είπε τα εξής: 

Νομίζω πως το τρίτο Ant-Man θα είναι μια πολύ μεγαλύτερη και ποικιλόμορφη ταινία από τις υπόλοιπες δύο. Θα είναι επίσης πολύ διαφορετική οπτικά. 

Και πάνω κάτω αυτά τα νέα μπορεί να μας μεταφέρει ο σκηνοθέτης, μιας και η Marvel δεν αστειεύεται με τα NDAs όπως ξέρετε -εντάξει, εξαιρείται ο Tom Holland:

Δουλεύουμε απομακρυσμένα εν μέσω της πανδημίας. Έχουμε μερικά πάρα μα πάρα πολύ συναρπαστικά πράγματα για τo Ant-Man 3 για τα οποία μακάρι μακάρι να μπορούσα να σας μιλήσω...όπως συνηθίζεται με την Marvel. 

Τουλάχιστον, γνωρίζουμε ότι για το Ant-Man 3 τόσο ο Paul Rudd όσο και η Evangeline Lilly θα επιστρέψουν στους ομώνυμους ρόλους τους.