Το trailer του "Ammonite" με τις Kate Winslet και Saoirse Ronan "βλέπει" Oscars

Γνωρίστε το ρομαντικό δράμα του Francis Lee
26 Αυγούστου 2020 08:28
Το trailer του "Ammonite" με τις Kate Winslet και Saoirse Ronan "βλέπει" Oscars

H Neon έδωσε στη κυκλοφορία το πρώτο επίσημο trailer του "Ammonite" της νέας ταινίας του Francis Lee με την βραβευμένη με Όσκαρ Kate Winslet (Revolutionary Road) και την υποψήφια για Όσκαρ, Saoirse Ronan (Ladybird) ως δύο αταίριαστες εραστές.

Πρόκειται για το νέο ρομαντικό δράμα του εν λόγω σκηνοθέτη που μας χάρισε το "God's Own Country" που εκτυλίσσεται στην Αγγλία του 1800 και διηγείται την ιστορία της κυνηγού απολιθωμάτων, Mary Anning (Winslet), που εργάζεται μόνη της. Όταν ένας ευκατάστατος επισκέπτης εμπιστεύεται την φροντίδα της γυναίκας του, Charlotte Murchison (Ronan), η οποία πάσχει από μελαγχολία, στην Mary, αυτή έρχεται σε σύγκρουση. Οι δύο τους προέρχονται από διαφορετικές κοινωνικές τάξεις άλλωστε και είναι δυο προσωπικότητες άκρως αντίθετες, αλλά φτιάχνουν έναν δεσμό τόσο ισχυρό που θα πρέπει να πάρουν σκληρές αποφάσεις για το τι ακριβώς θέλουν.

Με ένα τέτοιο cast, από το πρώτο trailer ακούγεται ήδη πως βλέπει τα επόμενα βραβεία Oscars και το παρομοιάζουν με ένα νέο "Call me By Your Name" και "Portrait of a Lady on Fire". Η εταιρία παραγωγής άλλωστε που το χρηματοδότησε δεν είναι τυχαία, η Neon βρίσκεται πίσω από τον νικητή των πρόσφατων Oscars, το "Parasite" του Bong Joon-ho. 

Στο cast συμπρωταγωνιστούν οι: Gemma Jones, James McArdle, Alec Secareanu, και Fiona Shaw. 

Αυτή είναι η αφίσα της ταινίας:

Η κυκλοφορία του Ammonite στους κινηματογράφους έχει προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο, ωστόσο σκοπεύει να παίξει πρώτα σε αρκετά φεστιβάλ, όπως αυτό του Toronto International Film Festival τον Σεπτέμβριο.