Ενδιαφέρουσα επιλογή για τη σκηνοθεσία του Kraven The Hunter της Sony

O J.C. Chandor θα αναλάβει τη "Spider-Verse" ταινία
21 Αυγούστου 2020 21:06
Ενδιαφέρουσα επιλογή για τη σκηνοθεσία του Kraven The Hunter της Sony

Τι και αν δεν υπάρχει καν επίσημος τίτλος για την ταινία του Kraven the Hunter, το spinoff φιλμ του σύμπαντος του Spider-Man προχωράει και βρήκε τον σκηνοθέτη του. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, η Sony Pictures βρήκε το σκηνοθέτη της ταινίας στο πρόσωπο του J.C. Chandor, ο οποίος γίνεται ο τρίτος σκηνοθέτης που αναλάμβάνει project του "Spider-Verse" μετά το "Madame Web" της S.J. Clarkson και το "Spider-Woman" της Olivia Wilde. 

Η πρόσφατη ταινία του Chandor ήταν το blockbuster θρίλερ δράσης, Triple Frontier, για λογαριασμό του Netflix, ενώ στο παρελθόν σκηνοθέτησε και το "A Most Violent Year". Ακόμη, δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν όλη αυτή η πρόοδος του project για τη σόλο ταινία του Kraven έχει να κάνει με τις φήμες που τον θέλουν ως τον "κακό" του Spider-Man 3 με τον Tom Holland

Όσον αφορά τον χαρακτήρα, ο Sergei Kravinoff όπως αλλιώς είναι γνωστός αποτελεί έναν από τους πιο συναρπαστικούς villains του Spidey. Πρόκειται για έναν αδυσώπητο κυνηγό που οι ηθικοί του φραγμοί δεν έχουν όρια και ενίοτε αλλάζει πλευρές από κακός σε αντί-ήρωας. 

Για τις ταινίες των Sony-Marvel που σίγουρα ξέρουμε πως έρχονται συγκαταλέγονται το Morbius με τον Jared Leto (Μάρτιος του 2021) και το Venom: Let There Be Carnage (Ιούνιος 2021) με τους Tom Hardy και Woody Harrelson.