Κι όμως, ο Ben Affleck θα επιστρέψει ως Batman στο "The Flash"

Μαζί με τον Michael Keaton!
21 Αυγούστου 2020 08:15
Κι όμως, ο Ben Affleck θα επιστρέψει ως Batman στο "The Flash"

Κι όμως, μερικά 24ωρα πριν το DC FanDome μια ακόμη "βόμβα" έριξε η DC που αφορά την επερχόμενη ταινία του The Flash. Ήδη γνωρίζαμε πώς ο Michael Keaton θα επιστρέψει στον ρόλο του Bruce Wayne, έστω και μετά από 30 χρόνια, σε ένα ρόλο μέντορα στο πλάι του Barry Allen του Ezra Miller.

Επειδή όμως έχουμε να κάνουμε με time-travel και το multiverse όταν εμπλέκεται ο Scarlet Speedster, αυτός δεν θα είναι ο μοναδικός Caped Crusader που θα δούμε. Επίσημα, δια στόματος του σκηνοθέτη του φιλμ, Andy Muschietti, ο Ben Affleck θα επιστρέψει στον ρόλο του δικού του Batman για μια ακόμη ταινία. 

Όπως αποκαλύφθηκε μέσα από το αφιέρωμα του Vanity Fair, οι δύο Batman από τα διαφορετικά Multiverses θα συναντηθούν, με τον Muschietti να λέει:

Αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι του συναισθηματικού αντίκτυπου της ταινίας. Η αλληλεπίδραση μεταξύ του Barry και του Wayne του Affleck θα φέρει ένα διαφορετικό συναισθηματικό υπόβαθρο. Είναι η ταινία του Barry και η ιστορία του, αλλά οι χαρακτήρες τους συσχετίζονται περισσότερο από όσο νομίζουμε. Και των δύο οι μητέρες είχαν δολοφονηθεί και αποτελεί μια κινητήριος δύναμη της ιστορίας. 

Η παραγωγός της ταινίας, Barbara Muschietti, μοιράστηκε και τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν τον Affleck με σκοπό να υποδυθεί τον ρόλο, καθώς είναι γνωστό πλέον πως τότε αντιμετώπιζε πολλά προσωπικά προβλήματα με το αλκοόλ, που τον οδήγησαν σε κλινική αποτοξίνωσης: 

Υπάρχουν ένα σωρό ιστορίας και πράγματα που έχει πει σχετικά με το πόσο δύσκολο ήταν όταν έπαιζε τον Batman. Νομίζω πως ήταν περισσότερο μια δύσκολη περίοδος της ζωής του. Όταν τον προσεγγίσαμε, καταλάβαμε πως τώρα είναι σε μια διαφορετική περίοδο. Ήταν θετικός στην ιδέα, τόσο που θα απολάμβανε να είναι ξανά ο Batman. 

Ακόμη, μάθαμε πως ο Keaton θα έχει έναν ουσιαστικό ρόλο στην ταινία και είναι ο λόγος που ο "Batfleck" μπαίνει στην εξίσωση. Τι άλλες εκπλήξεις μας επιφυλάσσει το DC FanDome για τον Flash θα τις μάθουμε αύριο 22 Αυγούστου. 

Τέλος, μάθαμε πως η ταινία του Flash είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2022.