Το νέο clip από το Bill & Ted Face the Music αποκαλύπτει μία νέα χαρακτήρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια νέα ματιά στην επιστροφή του άπαιχτου διδύμου
19 Αυγούστου 2020 17:39
Το νέο clip από το Bill & Ted Face the Music αποκαλύπτει μία νέα χαρακτήρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα νέο clip από την επερχόμενη ταινία Bill & Ted Face the Music ήρθε στο φως της δημοσιότητας, που μεταξύ άλλων μας δείχνει τη σύνδεση ενός νέου χαρακτήρα με τις προηγούμενες δύο ταινίες. Ο λόγος γίνεται για την Kristen Schaal (Kelly), η οποία αποκαλύπτει ότι είναι κόρη του Rufus.

Στην υπόθεση της ταινίας θα δούμε τους William "Bill" S. Preston Esq. και Theodore "Ted" Logan, οι οποίοι είναι πλέον μεσήλικες και δεν έχουν γράψει ακόμη το τραγούδι που θα σώσει μια και καλή τον κόσμο. Ένα γεγονός όμως έρχεται στην επιφάνεια που θέλουν δε θέλουν θα πρέπει να γράψουν το τραγούδι μέσα σε 78 λεπτά, για να επιστρέψει η… ισορροπία.

Το cast εκτός των Keanu Reeves και Alex Winter, συμπληρώνουν και οι Samara Weaving, Brigette Lundy-Paine, William Sadler, Anthony Carrigan και Erinn Hayes. Αξίζει να αναφερθεί, ότι το σενάριο υπογράφουν οι Chris Matheson και Ed Solomon.

Το Bill & Ted Face the Music θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 28 Αυγούστου 2020. Δείτε το εν λόγω στιγμιότυπο μέσα από τον player παρακάτω.