Μάλλον να μάς στοιχειώσει ξανά θέλει ο "Εξορκιστής" με reboot ταινία

Και μάλιστα έρχεται το 2021
19 Αυγούστου 2020 11:19
Μάλλον να μάς στοιχειώσει ξανά θέλει ο "Εξορκιστής" με reboot ταινία

Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κλασικότερες ταινίες τρόμου και όχι άδικα. Το θρυλικό The Exorcist του William Friedkin που κυκλοφόρησε το μακρινό 1973 έχει αποκτήσει αρκετά sequels, πνευματικά reboot και δεκάδες παρεμφερείς ταινίες καθώς γέννησε το συγκεκριμένο genre όπου ένας δαίμονας καταλαμβάνει το σώμα κάποιου (βλ. Ο Εξορκισμός της Emily Rose). Πιο πρόσφατα, το κανάλι FOX πρόβαλε την τηλεοπτική βερσιόν του Εξορκιστή πίσω στο 2016 και κράτησε μόλις δύο σεζόν. 

Μέσα από ένα άσχετο με την ταινία άρθρο του Deadline, χωμένο στην τελευταία του παράγραφο, έγινε γνωστό πως στα σκαριά βρίσκεται το reboot του Εξορκιστή από την Morgan Creek Productions και μάλιστα είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021. 

Πριν από πέντε χρόνια η ίδια εταιρία κατά την περίοδο ενός rebranding και μιας αναδιοργάνωσης της βιβλιοθήκης της, είχε υποσχεθεί ρητά πως δεν θα αγγίξει ποτέ ξανά τον Εξορκιστή, εν μέσω της μόδας των reboots. 

Στην IMDB Pro σελίδα της Morgan Creek ωστόσο το project δεν περιλαμβάνεται στη λίστα και αρκετά μέσα του εξωτερικού έχουν επικοινωνήσει με την εταιρία για να δοθεί κάποια επίσημη απάντηση. 

Για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. 

Tags: