Ο Tom Cruise δεν θέλει κανέναν άλλον να τρέχει δίπλα του

Όμως η Annabelle Wallis του "Peaky Blinders" το κατάφερε!
16 Αυγούστου 2020 21:05
Ο Tom Cruise δεν θέλει κανέναν άλλον να τρέχει δίπλα του

Είναι γνωστό πως οι αστέρες του Χόλιγουντ έχουν απαιτήσεις. Έχουν βρεθεί σε τόσο υψηλό επίπεδο και έχουν καταφέρει τόσα στον χώρο τους που είναι λογικό σε περιπτώσεις να είναι εκκεντρικοί. Για αυτήν την εκκεντρικότητα του Tom Cruise δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, αν και είναι γνωστό πως απαιτεί αρκετή προσοχή ο ίδιος του και πειθαρχία στο πλατό. Ο 58χρονος ηθοποιός μπορεί να περηφανεύεται πως έχει τελειοποιήσει την κινηματογραφικότητα του τρεξίματος. 

Δεν υπάρχει ταινία όπου δεν έχει τρέξει -το "Eyes Wide Shut" του Kubrick είναι ίσως μια από τις μερικές εξαιρέσεις καθ'όλη του την καριέρα- και ο τρόπος που κινείται στην οθόνη και το πως σπρώχνει το κορμί του, αποδίδει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στην κάμερα. Ίσως τώρα οι σκηνές όλες που τον έχετε δει να τρέχει να σας έρχονται στο μυαλό και να σκέφτεστε: "Γιατί τρέχει συνεχώς μόνος του;". 

Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα έδωσε η Annabelle Wallis, γνωστή ευρέως για τον ρόλο της ως Grace στο "Peaky Blinders". Η ηθοποιός συμπρωταγωνίστησε με τον Cruise στο reboot του The Mummy το 2017 και μιλώντας στο THR για την εμπειρία της στο πλατό, αποκάλυψε πώς της είπε ότι "Κανένας δεν τρέχει μαζί μου".

Με το πείσμα της όμως και την επιμονή της να πηγαίνει στο γυμναστήριο όπου πήγαινε και ο Tom Cruise, τον έπεισε να αλλάξει τη γνώμη του:

Βρίσκεται σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο και ξέρετε, είναι σαν να τίκαρα ένα κουτάκι. Κατάφερα να τρέξω μαζί του επί της οθόνης αν και αρχικά είχε αρνηθεί. Μου είπε "Κανένας δεν τρέχει στην οθόνη μαζί μου" και του είπα "μα είμαι πολύ καλή δρομέας". Οπότε πήγαινα στο διάδρομο και έδινα πόνο όταν έμπαινε και αυτό μέσα και με έβλεπε να τρέχω. Από εκεί και μετά μπήκανε στην ταινία όλες εκείνες οι σκηνές που τρέχουμε. Αυτό ήταν όλο. Ήταν καλύτερο και από Όσκαρ. Τόσο χαρούμενη ήμουν. Είναι πανέμορφο να συναρπάζεσαι από κάποιον και να νιώθεις δέος με τα επιτεύγματά τους. 

Αποκαλώντας τη στιγμή αυτή ως "καλύτερη από Όσκαρ" δείχνει πως κατάφερε να σπάσει έναν "τοίχο" του αστέρα των Mission: Impossible που ήταν αδιαπέραστος για δεκαετίες. Δυστυχώς, όμως, η νέα "Μούμια" ήταν μια αποτυχία σε όλα τα επίπεδα και ας ελπίσουμε ο Cruise να μην έχει συνδέσει αυτή την αποτυχία με την απόφασή του να αλλάξει γνώμη για τη συγκεκριμένη ιδιοτροπία του. 

Tags: