O Russell Crowe είναι αφηνιασμένος στο νέο trailer του "Unhinged"

Για ένα "συγγνώμη" τα κάνει όλα λαμπόγυαλο!
16 Αυγούστου 2020 18:03
O Russell Crowe είναι αφηνιασμένος στο νέο trailer του "Unhinged"

Το νέο trailer του Unhinged δόθηκε στη δημοσιότητα από την Solstice Studios και πρόκειται για ένα θρίλερ για γερά νεύρα με ένα αρκετά μοντέρνο και επίκαιρο πλαίσιο, το οποίο αναδεικνύει τις εύθραυστες ισορροπίες της σημερινής κοινωνίας. Ή απλά θα μπορέσετε και να την πείτε ως την ταινία που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει εάν η Caren Pistorious είχε πει απλά ένα συγγνώμη όταν συνάντησε κατά λάθος τον Russell Crowe στο δρόμο.

Και αυτό γιατί ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός του "Gladiator" και του "Α Beautiful Mind" ενσαρκώνει τον απόλυτο κακό της ταινίας, ο οποίος είναι ένας ψυχικά διαταραγμένος άνδρας που τα κάνει όλα λαμπόγυαλο -και κάτι παραπάνω- απλά γιατί μια γυναίκα τον κόρναρε επίμονα στο φανάρι. Τότε είναι που αρχίζει να την κυνηγάει με μένος και όπως θα δείτε στο trailer δεν το σταματάει απολύτως τίποτα όσο βρίσκεται στα πρόθυρα ενός νευρικού κλονισμού. 

Το φιλμ σκηνοθετεί ο Derrick Borte και συμπρωταγωνιστούν οι: Jimmi Simpson (House of Cards) και Gabriel Bateman. 

Το Unhinged είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 21 Αυγούστου 2020 μέσω VOD υπηρεσιών και σε όσους κινηματογράφους είναι ανοιχτοί στις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο για να την προβάλλουν.