Αυτό το παραφυσικό θρίλερ γυρίστηκε και λαμβάνει χώρα σε ένα παγκόσμιο lockdown (ΒΙΝΤΕΟ)

Πώς σταματάς έναν δολοφόνο που είναι ήδη νεκρός;
15 Αυγούστου 2020 12:23
Αυτό το παραφυσικό θρίλερ γυρίστηκε και λαμβάνει χώρα σε ένα παγκόσμιο lockdown (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο σκηνοθέτης του “The Dead”, Howard J. Ford, αποκάλυψε τη νέα του δουλειά που ακούει στο όνομα, “The Lockdown Hauntings”. Πρόκειται για ένα παραφυσικό θρίλερ το οποίο γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας με πρωταγωνιστή τον Tony Todd (Candyman, The Crow, Night of the Living Dead).

Τα γεγονότα της ταινίας λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια ενός “lockdown” που με τους δρόμους να είναι άδειοι από ανθρώπους, κάποια πνεύματα περιφέρονται ελευθέρα είτε με καλές, είτε με κακές προθέσεις.

Ένα πνεύμα ειδικότερα, αυτό ενός διαβόητου δολοφόνου, επιστρέφει από τους νεκρούς ψάχνοντας θύματα. Κάποιοι εμπειρογνώμονες και ντετέκτιβ έχουν βάλει σκοπό να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να τον αποτρέψουν από τα κακά σχέδιά του σώζοντας αθώες γυναίκες που βρίσκονται απομονωμένες σπίτι τους.

Πλάι στον Tony Todd πρωταγωνιστούν και οι Angela Dixon, Heather Peace, Tiffany Hannam-Daniels, Jon Campling και Justin Hayward.

Το The Lockdown Hauntings έχει δρομολογηθεί να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του τον Μάρτιο του 2021. Δείτε το trailer μέσα από τον player παρακάτω.

Tags: